11χρονη Χανιά: «Νομίζουν ότι το έχω καταπιεί ότι έπεσε»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή

Ράκος είναι ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά.

11χρονη Χανιά: «Ο πατέρας της ήταν πολύ βίαιος»

Ο ίδιος μίλησε για την κόρη του στο zarpanews.gr και ξεκαθάρισε πως δεν έχει πιστέψει ότι η έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε. 

11χρονη Χανιά: Είχε ξαναφύγει από το σπίτι - Τα SMS μητέρας και κόρης

Δείχνοντας το ποδήλατο της Ιωάννας στην κάμερα είπε:

«Κάναμε πολύ ωραία ποδηλατάδα, ώρες και χιλιόμετρα γιατί η Ιωάννα ήταν με τον προστάτη και δε φοβόταν όπου και να την πήγαινα, ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι εδώ. Έπεσε από τα βράχια; Νομίζουν ότι εγώ το έχω καταπιεί ότι έπεσε».

Οι καταθέσεις των συμμαθητών της Ιωάννας 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού και επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις καταθέσεις των συμμαθητών της. 

11χρονη Χανιά: Βίντεο με την τελευταία της βόλτα πριν βρεθεί νεκρή

Κάποιοι από αυτούς είπαν στους αστυνομικούς ότι η Ιωάννα τους μιλούσε για τη ματαιότητα της ζωής της και τους είχε εκφράσει την απελπισία που ένιωθε. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το κορίτσι είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, κάτι που δείχνει ότι έπεσε κατακόρυφα, ενισχύοντας το σενάριο της αυτοκτονίας. Αυτό όμως το ενδεχόμενο το απορρίπτει η μητέρα της, η οποία πιστεύει ότι ο θάνατός της ήταν δυστύχημα. 

Αναζητείται επίσης το κινητό της τηλέφωνο και η ζακέτα της, με τις αρχές να εκτιμούν πως όποιος τα βρήκε μάλλον τα κατέστρεψε όταν έμαθε σε ποιον άνηκαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top