11χρονη Χανιά: Μαρτυρία για τη «εξαφανισμένη» ζακέτα της μικρής

Δεν έχει βρεθεί ούτε το κινητό της

Η 11χρονη Ιωάννα είχε φύγει ξανά από το σπίτι της και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει τότε με τη μητέρα της.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τον τραγικό θάνατο της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή μετά από πτώση από ύψος 20 μέτρων τουλάχιστον. 

Σύμφωνα με το Creta24.gr περιπατητής αποκάλυψε πως την ώρα που έκανε την βόλτα του στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, όπου βρέθηκε η σορός του παιδιού, είδε τη ζακέτα του κοριτσιού που αναζητούν ακόμα οι αρχές. 

11χρονη Χανιά: Είχε ξαναφύγει από το σπίτι - Τα SMS μητέρας και κόρης

Όπως είπε τη μέρα που εξαφανίστηκε η μικρή είδε μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο.

«Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό του ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας να του το πω. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ. Την άγγιξα με την άκρη του δαχτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίσει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα», είπε. 

11χρονη Χανιά: «Ο πατέρας της ήταν πολύ βίαιος»

Άλλος κάτοικος της περιοχής που συνηθίζει να περπατά εκεί είπε πως δεν πιστεύει πως η 11χρονη αυτοκτόνησε. 

«Aποκλείω την περίπτωση της αυτοκτονίας γιατί παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 χρονών δεν προβαίνουν σε αυτήν τη απονενοημένη πράξη. Το πιθανότερο για εμένα σενάριο είναι αυτό του δυστυχήματος», είπε.

11χρονη Χανιά: Βίντεο με την τελευταία της βόλτα πριν βρεθεί νεκρή

Οι αρχές συνεχίζουν πάντως τις έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της μικρής που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ελπίζοντας να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν τη μητέρα και τα αδέλφια της Ιωάννας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top