11χρονη Χανιά: Βίντεο με την τελευταία της βόλτα πριν βρεθεί νεκρή

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Αναπάντητα ερωτήματα κι ένα τεράστιο «γιατί» βασανίζουν την τοπική κοινωνία στα Χανιά που δεν μπορεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό της 11χρονης Ιωάννας, η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε τελικά χθες νεκρή σε βραχώδη περιοχή κοντά στο σπίτι της. 

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε 11χρονη που είχε εξαφανιστεί

Βίντεο που δημοσίευσαν τα τοπικά μέσα zarpanews.gr και flashnews.gr έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις της μικρούλας, λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής της. 

Οι εικόνες καταγράφηκαν λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων. Το κορίτσι κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Κρατά στα χέρια της μια σακούλα σούπερ μάρκετ, πιθανόν είχε αγοράσει κάτι για το σπίτι και προχωρά χωρίς κάτι να προδίδει το κακό που επρόκειτο να συμβεί. 

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά βρέθηκε νεκρό στους Αγίους Αποστόλους σε γκρεμό μεγάλου βάθους. 

το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα

Τα βράχια που βρέθηκε νεκρή η μικρή Ιωάννα - Zarpanews.gr

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για την πτώση της στα βράχια, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας. 

11χρονη Χανιά: Πώς φτάσαμε στην τραγωδία

Το απόγευμα της Τρίτης, η 11χρονη ζήτησε από τη μητέρα της να πάει μια βόλτα προς τη θάλασσα. Έφυγε από το σπίτι της στον οικισμό Παρηγορίας, όμως η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε στο σπίτι του. 

Παρ’ όλ’ αυτά η μητέρα της Ιωάννα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ, δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα το πρωί της Τετάρτης. 

η μικρή Ιωάννα

Η 11χρονη ξεκίνησε να πάει μια βόλτα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ - Zarpanews.gr

Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες. Δύο έφηβοι που είχαν πάει βόλτα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων το μεσημέρι της Τετάρτης είδαν το μικρό κορίτσι πεσμένο στα βράχια και κάλεσαν έντρομα την αστυνομία. Οι χειρότεροι εφιάλτες έγιναν πραγματικότητα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ταυτοποίησαν το παιδί. 

Για τον εντοπισμό του είχε ενεργοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού, με τον πρόεδρό του, Κ. Γιαννόπουλο να αφήνει αιχμές για καθυστερήσεις που πιθανόν να στοίχισαν τη ζωή στο άτυχο κοριτσάκι. 

Η μητέρα και τα αδέλφια της μικρής βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top