Ζάκυνθος: Τον «γάζωσαν» με 19 σφαίρες- Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους δράστες της πρώτης φονικής επίθεσης

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους δράστες της πρώτης μαφιόζικης επίθεσης εναντίον του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο το περασμένο καλοκαίρι. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Λίγες ημέρες μετά τη μαφιόζικη επίθεση του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, μια φωτογραφία των δολοφόνων της πρώτης ενέδρας θανάτου κατά του επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020 έφερε στο «φως» το Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Ζάκυνθος: Στα χέρια των αρχών 10 βίντεο- Πιθανό να υπήρχαν συνεργοί

Στην αποκλειστική φωτογραφία διακρίνονται δύο άτομα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούν κράνος. Τότε ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να σωθεί, όμως οι σφαίρες οδήγησαν στον θάνατο τη σύζυγό του.

Ζάκυνθος: «Θα με σκοτώσουν» - Το τηλεφώνημα λίγες μέρες πριν την εκτέλεση

Ζάκυνθος δολοφόνοι

Για αυτό το «χτύπημα» το θύμα είχε δώσει ονόματα φυσικών και ηθικών αυτουργών, τα οποία υπάρχουν σε πολυσέλιδη μήνυση, η οποία έχει μπει ξανά στο μικροσκόπιο με σκοπό να δώσει στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στους εκτελεστές του.

Ζάκυνθος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες

Τον «γάζωσαν» με 19 σφαίρες – Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Τραύματα από 19 σφαίρες έφερε σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ο οποίος μιλώντας στο ΙΟΝΙΑΝ ανέφερε ότι το θύμαέφερε ένα από τα θανατηφόρα τραύματα στο κρανίο. Η σφαίρα που τον αποτελείωσε, σύμφωνα με το πόρισμα, εισήλθε στο σώμα του επιχειρηματία από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο.

«Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα. Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Επιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top