Ζάκυνθος: Στα χέρια των αρχών 10 βίντεο- Πιθανό να υπήρχαν συνεργοί

Τσούκαλης στο Star: « Οι δολοφόνοι έκαναν πρόβα πριν την εκτέλεση»

Δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ τα νεότερα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (9/5)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας και αναζητά λεπτό προς λεπτό τη «λάθος» κίνηση των δραστών που θα αποκαλύψει κάποιο στοιχείο.

Ζάκυνθος: «Θα με σκοτώσουν» - Το τηλεφώνημα λίγες μέρες πριν την εκτέλεση

Η αστυνομία έχει περισσότερα από 10 βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Προσπαθεί να εντοπίσει ποια υλικά είναι αξιοποιήσιμα, ώστε να προσδιορίσει τα χαρακτηριστικά των εκτελεστών. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία: 

Οι εκτελεστές λίγο πριν το χτύπημα και σίγουρα μέχρι τον εμπρησμό και την εγκατάλειψη του αυτοκίνητου είχαν καλυμμένα χαρακτηριστικά, ενώ είχαν προνοήσει και είχαν βάλει και φιμέ τζάμια στο όχημα.

Ζάκυνθος: «Φοβόταν... Κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο και σωματοφύλακα»

Οι άνδρες της ασφάλειας Ζακύνθου αλλά και του ανθρωποκτονιών από την Αθήνα αναζητούν:

  • Ύποπτα πρόσωπα που κινήθηκαν στην περιοχή λίγα λεπτά πριν χτυπήσουν οι δολοφόνοι, εκείνους δηλαδή που έδωσαν το σήμα ότι το θύμα έφτασε στο σημείο δράσης.
  • Αυτοκίνητα σταθμευμένα για αρκετή ώρα σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, τα οποία να ταιριάζουν με οχήματα που πιθανόν να τον παρακολουθούσαν από το σπίτι του μέχρι που έφτασε στην επιχείρηση.

Ό,τι στοιχείο φτάνει στα χέρια και τα αυτιά τους ερευνάται με μεγάλη προσοχή.

Ζάκυνθος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες

Τσούκαλης στο Star: « Οι δολοφόνοι έκαναν πρόβα πριν την εκτέλεση»

Την εκτίμηση ότι οι εκτελεστές του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο είχαν προβάρει την δολοφονία πριν την κάνουν πράξη εξέφρασε μιλώντας στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Πάντα οι επαγγελματίες δολοφόνοι εκτελούν διαφορετικά από τους εν βρασμό δολοφόνους. Πάντα κάνουν τις πρόβες τους, κάνουν τις διαδρομές διαφυγής δύο και τρεις φορές ώστε να ξέρουν τον τρόπο διαφυγής τους. Γνωρίζουν πώς κινείται το θύμα, αν ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές, αν κινείται με άλλα άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top