Ζάκυνθος: «Φοβόταν... Κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο και σωματοφύλακα»

«Άφησε πίσω του τρία παιδιά», λέει ο θείος του επιχειρηματία στο star.gr

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου επιχειρηματία μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, σχεδόν ένα χρόνο μετά από τη μαφιόζικη απόπειρα δολοφονίας του από αγνώστους, κατά την οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του. 

«Έκτοτε φοβόταν για τη ζωή του. Κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και με αλεξίσφαιρο γιλέκο τις πιο πολλές φορές, που τώρα όμως δε φορούσε. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Φοβόταν και για τα παιδιά του, αφού ήδη είχε σκοτωθεί και η γυναίκα του. Αν τον ρωτούσες μιλούσε για αυτό. Σίγουρα είχε υπόνοιες ότι μπορεί να συμβεί κάτι», είπε στο star.gr ο θείος του θύματος.

Όπως πρόσθεσε, πριν από λίγα χρόνια το θύμα ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε μία δίκη για μια ληστεία, στην οποία ήταν φέρεται να είχε εμπλακεί και ένας απότακτος αστυνομικός. «Το λέω αυτό γιατί θεωρούν ότι έχει σχέση με την ιστορία» αναφέρει ο θείος του επιχειρηματία. 

Ζάκυνθος: Σκότωσαν επιχειρηματία - Πέρυσι είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του

«Απορώ πώς επέλεξαν αυτό το σημείο για τη δολοφονία»

Σύμφωνα με το θείο του επιχειρηματία, το συμβάν έγινε σε κεντρικότατο σημείο της Ζακύνθου.

Στιγμιότυπο από το σημείο του πυροβολισμού. ermisnews.gr

«Απορώ πώς επέλεξαν αυτό το σημείο. Μπήκε σε ένα κατάστημα φίλων και μάθαμε ότι γάζωσαν τη τζαμόπορτα. Μπήκαν μέσα γάζωσαν κι αυτόν και έφυγαν σαν κύριοι με ένα αυτοκίνητο, το οποίο το βρήκαν 4- 5 χιλιόμετρα πιο πέρα», είπε. 

Ζάκυνθος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες

Σχολιάζοντας την πληροφορία ότι φέρεται να δόθηκε και χαριστική βολή στο θύμα, ο θείος του ξεκαθάρισε ότι την άκουσε και ο ίδιος από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

«Ήταν, όπως κατάλαβα, τρομοκρατημένος και πεσμένος κάτω από το γραφείο. Ο ιδιοκτήτης είπε, ότι νομίζει οτι μπήκαν μέσα και του έδωσαν τη χαριστική βολή. Αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ, μάλλον θα φανεί με τη νεκροψία- νεκροτομή», συμπλήρωσε.

Ζάκυνθος: Ο επιχειρηματίας είχε μηνύσει οκτώ άτομα για την περσινή ενέδρα

Ερωτώμενος σχετικά, ο θείος του θύματος απάντησε ότι ο επιχειρηματίας μάλλον δεν οπλοφορούσε.

«Δεν νομίζω να οπλοφορούσε γιατί υποτίθεται είχε σωματοφύλακα, ο οποίος ήταν απ' έξω με το αυτοκίνητο το θωρακισμένο, το οποίο έφαγε και μία σφαίρα στο παρμπρίζ», δήλωσε στο star.gr.

Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης Χριστίνας «σπάει» τη σιωπή του

Άφησε πίσω του τρία παιδία ορφανά

Τον Ιούνιο του 2020 ο 54χρονος κατάφερε να γλιτώσει από αντίστοιχη μαφιόζικη επίθεση στην περιοχή του Αγίου Σώστη. Τότε, άγνωστοι είχαν ανοίξει πυρ, ενώ επέβαινε με τη συζύγό του σε μηχανή, τραυματίζοντας τον ίδιο σοβαρά και σκοτώνοντας τη γυναίκα του. Μετά και την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία σήμερα, τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στα τρία παιδιά τους, που έμειναν ορφανά και από πατέρα. 

«Από ό,τι ξέρω η μεγαλύτερη κόρη του το έχει μάθει. Μέσα σε 11 μήνες καταλαβαίνετε έχασε τη μάνα της και τον πατέρα της. Το κορίτσι είναι 13- 14 ετών, ενώ το μικρότερο παιδί είναι 5», είπε ο θείος του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top