Ζάκυνθος: Ο επιχειρηματίας είχε μηνύσει οκτώ άτομα για την περσινή ενέδρα

Το περασμένο καλοκαίρι δολοφονήθηκε η γυναίκα του σε μαφιόζικη επίθεση

Ζάκυνθος

Για «ολιγωρία των αρχών» έκανε λόγο ο Θεόδωρος Μαντάς, δικηγόρος του 45χρονου επιχειρηματία που εκτελέστηκε σήμερα το πρωί σε λογιστικό γραφείο στο κέντρο της Ζακύνθου.

Ζάκυνθος: Σκότωσαν επιχειρηματία - Πέρυσι είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του

Το γραφείο του κ. Μαντά είχε καταθέσει τον περασμένο Δεκέμβριο πολυσέλιδη μήνυση στην οποία κατονομάζονταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της μαφιόζικης εκτέλεσης της συζύγου του άτυχου επιχειρηματία πέρυσι το καλοκαίρι. 

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε μηνύσει οκτώ άτομα ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς για τη δολοφονική ενέδρα που του έστησαν τον περασμένο Ιούνιο στην περιοχή Λιθακιά Ζακύνθου, την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του με συνεπιβάτη την σύζυγό του. Αποτέλεσμα η 37χρονη να χάσει τη ζωή της και εκείνος να τραυματιστεί σοβαρά.

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο των δραστών

Στην μήνυσή του ανέφερε όλο το χρονικό της επίθεσης περιγράφοντας πως οι δυο άγνωστοι δράστες τους πλησίασαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και τους πυροβόλησαν.

Από εκείνη την ημέρα οι αρχές ερευνούσαν ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης μητέρας. Τα οκτώ άτομα που μήνυσε ο σύζυγός της είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας ως τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

O δικηγόρος του 53χρονου Θεόδωρος Μαντάς είχε δηλώσει στο star.gr:

«Η εγκληματική ενέργεια αδίστακτων δολοφόνων, είχε σαν συνέπεια να φονευθεί μια νέα γυναίκα, αφήνοντας πίσω της τρία (3) ανήλικα παιδιά και παραλίγο να χάσει τη ζωή του, ο σύζυγός της και εντολέας μου. Στην αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, εισφέραμε πολύτιμα στοιχεία με μήνυσή μας, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου, τα οποία φωτογραφίζουν πλήρως τα πρόσωπα και περιστατικά που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία».

O δικηγόρος του 53χρονου Θεόδωρος Μαντάς

Της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top