Εκτέλεση Ζάκυνθος: Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο των δραστών

Στο «φως»​​​​​​​ νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη επίθεση

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο με θύμα την άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν εντοπίσει υλικό που καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών.

Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης Χριστίνας «σπάει» τη σιωπή του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Ρίστα, η ασφάλεια της Ζακύνθου έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις των δυο εκτελεστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον Ντίμη και τη σύζυγό του.

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του έκανε ο 53χρονος

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Οι κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν «συλλάβει» τα δευτερόλεπτα της φρίκης, τη διαδρομή των δραστών, αλλά και τη διαφυγή τους.

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Διέφυγαν με σκάφος οι δράστες - Έγινε η πρώτη σύλληψη

Οι δολοφόνοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φορούσαν κράνος και φαίνεται να κινήθηκαν στο νησί σαν το γνωρίζουν. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προσχεδιάσει τα πάντα και φυσικά ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι. Ήθελαν αν τελειώσουν τον 53χρονο επιχειρηματία, σκότωσαν όμως τη γυναίκα του.

Εκτέλεση Ζάκυνθος: «Ήταν ένας άγγελος- Τα παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους»

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα, οι δράστες δεν έμειναν ούτε λεπτό στο νησί. Φέρεται να επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και διέφυγαν στην Πελοπόννησο. Τα στοιχεία, όμως, της άρσης απορρήτου που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν γρηγορότερα στους φονιάδες.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δίνει συνεχώς νέες καταθέσεις και στοιχεία στις αρχές, ενώ φέρεται να έχει μιλήσει για τα κίνητρα και να έχει αποκαλύψει ονόματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top