Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης Χριστίνας «σπάει» τη σιωπή του

Από την πρώτη στιγμή ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι στόχος ήταν ο ίδιος

Ο σύζυγός της άτυχης Χριστίνας που δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο, θα «σπάσει» τη σιωπή του στους άνδρες της ασφάλεια Ζακύνθου. Έχει κληθεί να μιλήσει για πρόσωπα και κίνητρα.

Η νέα κατάθεση του συζύγου της άτυχης Χριστίνας εκτιμάται πως θα προσθέσει ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα της ασφάλειας  Ζακύνθου για να «σημαδέψουν» τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στον θάνατο τη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Ο Ντίμης (σύζυγος θύματος) είναι πεπεισμένος ότι ξέρει ποιος είναι ο οδηγός της μηχανής. Ποιος είναι ο ένας από τους δύο εκτελεστές που εκμεταλλεύτηκαν τις χαλαρές κινήσεις του ίδιου και της 37χρονης και τους έστησαν ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στην περιοχή του Άγιου Σώστη πριν ένα μήνα.

Από την πρώτη στιγμή ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι στόχος ήταν ο ίδιος. Ότι υπήρχε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου για εκείνον με εντολή να τον σβήσουν από τον χάρτη. Όμως οι εκτελεστές δολοφονήσαν τη Χριστίνα του. 

Οι αρχές από τις πρώτες μέρες των ερευνών είχαν εντοπίσει ένα 10μμετρο σκάφος το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες για ν φτάσουν από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο και να διαφύγουν -πιθανότατα - με τον ίδιο τρόπο. Οι έρευνες στο νησί συνεχίζονται και ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει για τους αδίστακτους δολοφόνους .

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top