Εκτέλεση Ζάκυνθος: Διέφυγαν με σκάφος οι δράστες - Έγινε η πρώτη σύλληψη

Μητέρα 37χρονης: «Θρηνούν τη μανούλα τους, θρηνούμε το παιδί μου»​​​​​​​

Τι είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της 37χρονης

Εκτός Ζακύνθου οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες της εν ψυχρώ μαφιόζικης εκτέλεσης της 37χρονης μητέρας, οι οποίοι φαίνεται ότι κατάφεραν να διαφύγουν με φουσκωτό σκάφος. Η μητέρα της άτυχης Χριστίνας προσπαθεί την ίδια ώρα να στηρίξει τα εγγόνια της που ζητάνε τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη σύλληψη. Πρόκειται για κάτοικο Ζακύνθου, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με το φουσκωτό σκάφος που βλέπετε στις εικόνες τους δύο δράστες από την Πόρτο Ρώμα της Ζάκυνθου στην Κυλλήνη. Ο άντρας αυτός ανακρίνεται μέχρι αυτή την ώρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Από τις αναλύσεις των κλήσεων από κινητά τηλέφωνα αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας, θα μπορέσουν σύντομα πιστεύουν οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, πυροβόλησαν το ζευγάρι που επίσης επέβαινε σε μηχανή. Επί τόπου από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή της η 37χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ενώ ο 53χρονος σύζυγός της πρόλαβε να ξεφύγει, να ζητήσει βοήθεια και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Μαφιόζικη εκτέλεση εναντίον ζευγαριού στη Ζάκυνθο - Νεκρή 37χρονη γυναίκα

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρίσκεται στο νησί της Ζακύνθου από το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο 53χρονος, που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, έδινε κατάθεση στις αρχές για αρκετές ώρες χθες το απόγευμα.

Ζάκυνθος: Εκτός κινδύνου ο 53χρονος – «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Φοβόταν για τη ζωή του ο 53χρονος σύζυγος

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πατρών πριν από έναν χρόνο ήταν μάρτυρας κατηγορίας, στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος του νυν δημάρχου Ζακύνθου και τότε όπως θυμάται ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του. 
 

Εκτέλεση Ζάκυνθος: «Ήταν ένας άγγελος- Τα παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους»

Θρηνούν τη μανούλα τους, θρηνούμε το παιδί μου

Την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης Χριστίνας προσπαθεί να στηρίξει τα εγγόνια της που ζητάνε τους γονείς τους

«Τι να κάνω παιδάκι μου; Θρηνούνε τη μανούλα τους. Πενθώ παιδί μου, πενθώ το παιδί μου. Θρηνούμε το παιδί μου. Θρηνούνε τη μανούλα τους. Θρηνούμε όλοι αγάπη μου. Εγώ ξέρω ότι έχω έναν θαυμάσιο γαμπρό με μια υπέροχη οικογένεια, δυο καλοί άνθρωποι που βοηθούσαν πολύ κόσμο» λέει η μητέρα της Χριστίνας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top