Ζάκυνθος: Σκότωσαν επιχειρηματία - Πέρυσι είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του

Του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου τον περαμένο Ιούνιο, αλλά είχε γλιτώσει

Όλα όσα είχε πει η πεθερά του επιχειρηματία μετά την δολοφονία της γυναίκας του πέρυσι το καλοκαίρι. Βίντεο Star (11/6/20)

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε πριν από λίγο γνωστός επιχειρηματίας και ξενοδόχος στη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε γλιτώσει πέρυσι το καλοκαίρι από αντίστοιχη ενέδρα.

Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης Χριστίνας «σπάει» τη σιωπή του

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν σε λογιστικό γραφείο στο κέντρο της πόλης όταν δέχθηκε τα πυρά.  Δύο άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο σταμάτησαν έξω από το γραφείο στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά και ο ένας από αυτούς άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία.

νεκρός επιχειρηματίας Ζάκυνθος

επιχειρηματίας Ζάκυνθος

Στιγμιότυπο από το σημείο του πυροβολισμού. ermisnews.gr

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές και ο 54χρονος επιχειρηματίας έπεσε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εντόπισαν το καλάσνικοφ της επίθεσης, ενώ το αμάξι που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε καμμένο. Οι έρευνες συνεχίζονται και στη θάλασσα, καθώς εικάζεται ότι οι δράστες ενδέχεται να διέφυγαν με φουσκωτό.

 Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος μεταφέρεθηκε στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου, ωστόσο δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Εκτέλεση Ζάκυνθος: «Ήταν ένας άγγελος- Τα παιδάκια ζητούν τη μανούλα τους»

πυροβολισμοί Ζάκυνθος

πυροβολισμοί Ζάκυνθος

Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο 

Πέρυσι το καλοκαίρι η σύζυγος του θύματος με την οποία είχαν δύο μικρά ανήλικα παιδιά σκοτώθηκε, επίσης, σε ενέδρα θανάτου. Η 37χρονη ήταν συνοδηγός στο μηχανάκι που οδηγούσε ο επιχειρηματίας.

γυναίκα επιχειρηματία Ζάκυνθος

Η γυναίκα του 54χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι σε ενέδρα θανάτου.

Από τους πυροβολισμούς είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο ίδιος, ο οποίος ήταν πιθανόν και ο στόχος των δραστών. Εκείνη τη φορά είχε σταθεί τυχερός. Σήμερα, όμως, δεν κατάφερε να γλιτώσει. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top