Εξαφάνιση Κρήτη: Βρέθηκε η 17χρονη σε χωριό της Κρήτης

Θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού που ήταν μαζί της

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη στις 7 Ιανουαρίου.

Εξαφάνιση 17χρονης: Η μαρτυρία γυναίκας που είδε τη Μάγια τη μοιραία μέρα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Creta24, η κοπέλα εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση σε χωριό του Ηρακλείου, ενώ μαζί της ήταν ένας αλλοδαπός στον οποίο κατά πληροφορίες θα απαγγελθούν κατηγορίες για διευκόλυνση διαφυγής ανηλίκου. Οι δυο τους βρέθηκαν σε παραπήγματα στο Χουδέτσι και οπως μετέδωσε το cretalive.gr, τόσο η Μάγια όσο και ο 38χρονος από την Σλοβενία δεν αντέδρασαν στην παρουσία των αστυνομικών, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Υπεθυμίζεται ότι ο πατέρας της 17χρονης, που είχε κάνει αλλεπάλληλες εκκλήσεις προς το κορίτσι να δώσει σημείο ζωής, είχε τονίσει ότι η κόρη του μιλούσε με μηνύματα μέσω διαδικτύου με έναν αλλοδαπό πολλά χρόνια μεγαλύτερό της. Επίσης, είχε αναφέρει ότι είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του χωριού Κατσαμπά, η οποία ισχυρίστηκε ότι την είχε δει στην περιοχή.

Πατέρας 17χρονης: «Μάγια γύρνα στο σπίτι σου - Μας λείπεις πάρα πολύ»

Η τελευταία έκκληση των γονιών της

Σε μία ύστατη προσπάθεια, οι γονείς της 17χρονης ανέβασαν χθες ένα βίντεο στο youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του πατέρα και στα τουρκικά, μητρική γλώσσα της μητέρας της, κάνοντας έκκληση στο παιδί τους να δώσει ένα σημάδι ότι είναι καλά.

«Αγαπητή μου Μάγια, δεν ξέρω αν βλέπεις αυτό το βίντεο. Αν το βλέπεις σε παρακαλώ επικοινώνησε, το χρειαζόμαστε, θέλουμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά. Δεν πειράζει, προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Το ξέρεις και εσύ ότι μπορούμε πολύ εύκολα να τα λύσουμε, που ενδέχεται να νομίζεις ότι έχουμε. Εγώ, η μητέρα σου και ο αδερφός σου σε περιμένουμε στο σπίτι, όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη. Δώσε μας μόνο ένα σημάδι ότι είσαι καλά, αυτό θέλουμε», λέει ο μπαμπάς της.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top