Πατέρας 17χρονης: «Μάγια γύρνα στο σπίτι σου - Μας λείπεις πάρα πολύ»

Το κορίτσι εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη Πέμπτη

17χρονη Μάγια Κρήτη

Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας της Μάγιας, της μαθήτριας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη, στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Εξαφάνιση 17χρονης: Τι δείχνουν τα στοιχεία των ερευνών για τη Μάγια

Σύμφωνα με τις αρχές το κορίτσι βρίσκεται κάπου στην Κρήτη, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει φύγει εκτός νησιού με αεροπλάνο ή πλοίο. Ωστόσο, το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό, επομένως δεν μπορούν να εντοπίσουν που βρίσκεται.

Εξαφάνιση 17χρονης: «Προσπαθήσαμε να τη χωρίσουμε από τον μεγαλύτερο άνδρα» 

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και οι καθηγητές της μαθήτριας που με μια συγκινητική επιστολή ζητούν από το κορίτσι να επιστρέψει στην αγκαλιά τους. 

Έκκληση να γυρίσει στο σπίτι της απηύθυνε μέσω του Star o πατέρας της

Μάγια, γύρνα στο σπίτι σου. Γύρνα στη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό και στα γατάκια. Μας λείπεις πάρα πολύ και σε περιμένουμε εδώ με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά

Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της είπε πως η κόρη του είχε σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα, την οποία δεν ενέκρινε ούτε ο ίδιος, ούτε η μητέρα της. Πίστευαν ότι το είχαν καταφέρει, αλλά φαίνεται πως το κορίτσι συνέχιζε να έχει επικοινωνία με τον φίλο της κρυφά από εκείνους. 

Η ανησυχία τους είναι μεγάλη, αφού δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από το οικογενειακό ή το φιλικό της περιβάλλον και όλοι περιμένουν ένα σημάδι της, ότι είναι καλά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top