Εξαφάνιση 17χρονης: Η μαρτυρία γυναίκας που είδε την κοπέλα τη μοιραία μέρα

Στην Κρήτη εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της

17χρονη Μάγια
Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας.

Εντατικές είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 17χρονης που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πατέρας 17χρονης: «Μάγια γύρνα στο σπίτι σου - Μας λείπεις πάρα πολύ»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το cretalive.gr, το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της Μάγιας, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, εντοπίστηκε στο Ηράκλειο. Αυτό αξιολογείται σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που έχουν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια. Όλα δείχνουν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Εξαφάνιση 17χρονης: «Προσπαθήσαμε να τη χωρίσουμε από τον μεγαλύτερο άνδρα»

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Μάγιας έχει αναφέρει ότι πιθανώς η 17χρονη έφυγε με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό άντρα με τον οποίο είχαν σχέση και έκανε έκκληση μέσω του Star να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μάλιστα, δήλωσε στο CRETA TV ότι το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, λίγες ώρες αφότου η Μάγια είχε εξαφανιστεί, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μία κάτοικο του Κατσαμπά, που του ανέφερε πως είχε δει την 17χρονη «να κοιτάει δεξιά και αριστερά», ενώ φέρεται να του περιέγραψε και την τσάντα που κρατούσε μαζί της, χωρίς το στοιχείο αυτό να έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top