Εξαφάνιση 17χρονης: «Προσπαθήσαμε να τη χωρίσουμε από τον μεγαλύτερο άνδρα»

Το μήνυμα του πατέρα της Μάγιας

17χρονη Μάγια

Αγωνία επικρατεί για την εξαφάνιση της 17χρονης από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της 7ης Ιανουαρίου. Έκκληση προς τη Μάγια να επιστρέψει στο σπίτι της έκανε ο πατέρας της, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Πιθανό να έφυγε με έναν μεγαλύτερο άνδρα

Όπως είπε, η 17χρονη έχει καλλιτεχνική φύση. Γνώρισε έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της και επηρεάστηκε από τον τρόπο ζωής του. «Θεωρώ ότι η Μάγια τον ερωτεύτηκε. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε, κάτι που έκανε η πρώτη καραντίνα» είπε ο πατέρας της. Ωστόσο, η κοπέλα φαίνεται πως κράτησε επικοινωνία με τον άνδρα μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής.

«Απ' ότι φαίνεται, είχαν μια κρυφή επικοινωνία, την οποία δε γνωρίζαμε. Ξαφνικά ο άνδρας πήρε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε. Ταυτόχρονα, εξαφανίστηκε και η Μάγια. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για σύμπτωση» ανέφερε ο πατέρας της.

Ηράκλειο: Συναγερμός μετά την εξαφάνιση 17χρονης

Μιλώντας στην εκπομπή, η καθηγήτριά της τόνισε πως η Μάγια είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και ήρεμο. «Δε δίνει την εντύπωση του παιδιού που είναι τόσο ανεξάρτητο ή που θα έκανε κάτι τέτοιο. Εξεπλάγην» είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top