Εξαφάνιση 17χρονης στην Κρήτη: Πιθανό να έφυγε με έναν μεγαλύτερο άνδρα

Η έκκληση του πατέρα της μέσω του Star

17χρονη Κρήτη

Ώρες αγωνίας ζουν οι γονείς μίας κοπέλας 17 ετών, στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία έχει να δώσει σημάδια ζωής από χθες το μεσημέρι. 

Ηράκλειο: Συναγερμός μετά την εξαφάνιση 17χρονης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Άννα Λίτινα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 17χρονη φέρεται να είχε ραντεβού σε έναν γιατρό, όμως, μετά δεν επέστρεψε στο σπίτι. Οι γονείς της άρχισαν να την καλούν στο κινητό της τηλέφωνο, χωρίς να παίρνουν απάντηση. Το μεσημέρι η κοπέλα το απενεργοποίησε και το άνοιξε για λίγο το απόγευμα.

Ο πατέρας της εικάζει πως το κορίτσι έφυγε με τον κατά 22 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της. Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε πολλές αντιρρήσεις για τον δεσμό της κόρης του λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

Η Μάγια, σύμφωνα με τους γονείς της, είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι, κλειστός χαρακτήρας, που της αρέσει η ζωγραφική και αγαπάει τα ζώα. 

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στο Star για την εξαφάνιση της κόρης του και κάνει έκκληση προς το παιδί του να επιστρέψει στο σπίτι τους.

«Εγώ εικάζω ότι έφυγε με έναν αλλοδαπό άνδρα ηλικίας 39 ετών, με τον οποίο είχε επαφή μέσω e-mail. Μάγια, αν με ακούς, σε περιμένουμε στο σπίτι, εγώ, η μαμά, ο αδερφός σου. Εδώ είναι η οικογένειά σου, εδώ είναι το σπίτι σου. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή γεμάτη αγάπη».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top