Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα

«Ζητώ δικαιοσύνη για όλους»

Λίγο πριν τις 09:00 ανέβηκε για μια ακόμα φορά τα σκαλιά του Εφετείου η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου που επί 5,5 χρόνια βρισκόταν συνέχεια μέσα στη δικαστική αίθουσα, έβλεπε στα μάτια τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της και με ορθό ανάστημα, παρά τις προκλήσεις, περίμενε τη σημερινή μέρα της κρίσης. 

Χρυσή Αυγή: Σήμερα η ώρα της κρίσης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ντυμένη στα μαύρα, με σταθερό και γοργό βήμα η Μάγδα Φύσσα για μια ακόμα φορά πέρασε την πόρτα του Εφετείου αναμένοντας αυτό που αναμένει ολόκληρη η χώρα, την απόδοση δικαιοσύνης για το αν τελικά η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που λειτουργούσε υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος. 

«Περιμένω δικαιοσύνη για όλους», είπε η Μάγδα Φύσσα στον Alpha προσερχόμενη στο Εφετείο, ενώ δικαιοσύνη ζήτησε και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Τάκης. 

Δίκη ΧΑ: Φρούριο το Εφετείο- Κλούβες, drone και επί ποδός 2.000 αστυνομικοί

Η Μάγδα Φύσσα έγινε σύμβολο αντίστασης και δύναμης. Ύψωσε μόνη της ανάστημα απέναντι στον φασισμό παρά τις απειλές και τις προκλήσεις, έγινε η μάνα σύμβολο για όλη την Ελλάδα που σφίγγει τα δόντια και αγωνίζεται για τη χαμένη ζωή του παιδιού της. 

Σήμερα στις 11:00 θα ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου και ελπίζει μετά από αυτό ο Παύλος της να χαμογελά από ψηλά.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top