Ξαναχτήπησε η «συμμορία του λεκέ» - Έτσι δρουν σε βάρος καταναλωτών

Αναζητούνται από την αστυνομία

Η «συμμορία του λεκέ» ξαναχτύπησε την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα καταστήματα. Σύμφωνα με την πρακτική της συγκεκριμένης συμμορίας, επιτήδειοι επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και με όπλο τους μια μπογιά, αρπάζουν προϊόντα. 

Τελευταίο θύμα μία νεαρή Ασιάτισσα η οποία συνειδητοποίησε ότι οι πανάκριβες τσάντες, που μόλις αγόρασε, έκαναν φτερά. Με φωνές προσπαθεί να εξηγήσει στην φίλη της, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το protothema.gr, ότι δύο άγνωστοι την πλησίασαν και αφού της έριξαν, κάτι που θύμιζε μπογιά στα ρούχα της, τις άρπαξαν χωρίς να καταλάβει το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε αγοράσει από κατάστημα στην οδό Βουκουρεστίου 10 τσάντες επωνύμου οίκου και είχε πληρώσει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι οι δύο νεαροί που την πλησίασαν την είχαν δει να βγαίνει με τις τσάντες στα χέρια.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν την νεαρή στο τμήμα Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η «συμμορία του λεκέ» αποτελείται από τουλάχιστον τρία άτομα, πιθανότατα αλλοδαποί και συμμετέχει και μια γυναίκα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top