Κέρκυρα: Η αστυνομία στο κατόπι του «δράκου του Κάβου»

Δύο αποδράσεις στο «βαρύ» ποινικό μητρώο του δράστη

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του «δράκου της Λευκίμμης» στην Κέρκυρα. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και η απεσταλμένη μας Μαίρη Τζώρα, καταγράφει καρέ - καρέ το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού με το «βαρύ» ποινικό μητρώο. 

Για μια ακόμη φορά η μητέρα του 47χρονου καταζητούμενου μαθαίνει πως η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του γιου της. Του ανθρώπου που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξης για τους βιασμούς έξι νεαρών Βρετανίδων. «Από Τρίτη, Τετάρτη και μετάμ μέχρι σήμερα δεν τον έχω δει! Πάνε 4 μέρες σήμερα» λέει.

Πέρυσι με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Άφαντος παραμένει ο «δράκος» της Λευκίμμης

Μόλις πριν από λίγους μήνες ζητούσε συγνώμη από τα θύματά του.

«Έχω μετανιώσει πολύ. Έχω κλάψει πολλές φορές κι έχω μετανιώσει, απλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να αλλάξω τα πράγματα» είχε πει ο καταζητούμενος στο Corfu Tv, τον Αύγουστο του 2019.

Κέρκυρα: Βρέθηκε αγνοούμενη – Λέει ότι βιάστηκε από τον Δράκο της Λευκίμμης

34χρονη: «Με κρατούσε επί δύο ημέρες όμηρο και με βίαζε»

Την Παρασκευή το πρωί, ένας άνδρας από την Αλβανία κατήγγειλε την εξαφάνιση της 34χρονης συντρόφου του. Τελικά η γυναίκα, η οποία μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον «δράκο» της Λευκίμμης εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. 

Σ’ αυτήν εδώ την καλύβα, σε δύσβατη περιοχή ,μακριά από τον οικισμό ο 47χρονος κρατούσε όμηρο για δύο ημέρες τη γυναίκα από την Αλβανία και τη βίαζε κατ’ επανάληψη όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

Δύο αποδράσεις στο «βαρύ» ποινικό μητρώο του δράστη 

Το βαρύ ποινικό του ανθρώπου που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούσαν «τέρας του Κάβου» περιλαμβάνει και δύο αποδράσεις. Μία από τις φυλακές Αλμυρού το  1997 και μία - ένα χρόνο αργότερα - από το νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη παραμένουν άκαρπες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top