Θρίλερ στην Κέρκυρα: Άφαντος παραμένει ο «δράκος» της Λευκίμμης

Φέρεται να βίασε μία 34χρονη γυναίκα που ήταν αγνοούμενη

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Άφαντος παραμένει ο δράκος της Λευκίμμης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια για τον βιασμό 6 τουριστριών από τη Μεγάλη Βρετανία και αποφυλακίστηκε με τις ευνοικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. 

Το απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα. Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα η οποία αγνοούταν, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον «Δράκο της Λευκίμμης» που αποφυλακίστηκε το 2019. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Τζώρα, έως αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του 47χρονου.

Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές.

Παιδεραστής Ρεθύμνου: «Είναι άδικο, δεν παραβίασα κανέναν όρο»

Την ίδια στιγμή ερωτήματα δημιουργούνται για την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου. Πρόκειται για ένα άτομο που φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά από την εφηβεία του. Μπήκε για πρώτη φορά στη φυλακή το 1987. Κατηγορήθηκε για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων, ενώ είχε καταδικαστεί κατ΄επανάληψη για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα είχε κάνει δύο αποδράσεις. Την πρώτη το 1997 από τις φυλακές Αλμυρού του Βόλου και η δεύτερη από το νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία το 1998. Τότε είχε καταφέρει να αφοπλίσει τον φρουρό αστυνομικό, τον πυροβόλησε και απέδρασε.

Η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Λευκίμμη με τον βρετανικό Τύπο να ασχολείται ξανά με την υπόθεση.

Κέρκυρα: Βρέθηκε αγνοούμενη – Λέει ότι βιάστηκε από τον Δράκο της Λευκίμμης

Το χρονικό της υπόθεσης με την 34χρονη 

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, αγνοούταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. 
Εντοπίστηκε σε μια  καλύβα, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος «Δράκος της Λευκίμμης» την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση. 

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε προχθες το πρωί, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν την βρήκε στο σπίτι τους. Ο άνδρας είπε επίσης πως το προηγούμενο βράδυ είχαν συναντήσει τον 47χρονο, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ελαφρά τραύματα, ενώ όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, που είχε διαχειριστεί και τις έξι υποθέσεις των βιασμών των Βρετανίδων τουριστριών από τον φερόμενο, 47χρονο, δράστη, «μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει καμία παραγγελία προς εκτέλεση της εξέτασης της 34χρονης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν και επίσημα οι καταγγελίες του βιασμού της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top