Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός

Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του

Συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε τελικά και ο τέταρτος από τα αδέλφια που το απόγευμα του Σαββάτου διαπληκτίστηκαν με τον πρώην εργοδότη του ενός, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από μαχαιριές. 

Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του 45χρονου

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο 37χρονος βρισκόταν σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του για να παραδοθεί οικειοθελώς, όπως και τελικά έκανε σήμερα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως θα ισχυριστεί, όπως και οι άλλοι δύο αδελφοί του, πως πήγαν στο ψητοπωλείο για να ζητήσουν τον λόγο από τον 45χρονο για την απόλυση του αδελφού τους. Θα υποστηρίξει επίσης πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος αδελφός του, αυτός που φέρεται να μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα, είχε πάνω του σουγιά. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα», λένε οι δράστες

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το θύμα είχε 13 μαχαιριές, ενώ το μοιραίο χτύπημα το δέχθηκε στην καρδιά. 

Τα τρία αδέλφια του 37χρονου, που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση (ηλικίας 32, 17 και 20 ετών) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών. 

Εις βάρος όλων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού.

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του

Επιπλέον, ο 20χρονος κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όλοι τους παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήραν προθεσμία για αύριο, ενώ παραμένουν υπό κράτηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου απέλυσε τηλεφωνικά τον 32χρονο ντελιβερά, καθώς δεν εμφανίστηκε για να εργαστεί την Τσικνοπέμπτη, όπως είχε συμφωνήσει. 

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε και σκότωσε το αφεντικό του

Ο ντελιβεράς φέρεται να εκνευρίστηκε από την απόφαση αυτή και πήγε στο κατάστημα μαζί με τα τρία του αδέλφια, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο από το πρώην αφεντικό του. 

Τα  αίματα άναψαν γρήγορα με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν προσβολές και βρισιές, όταν ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια και ο 20χρονος φέρεται να έβγαλε τον σουγιά του και να μαχαίρωσε τον 45χρονο. 

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και τα τέσσερα αδέλφια τράπηκαν σε φυγή. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ξεψύχησε.

«Ήταν ατύχημα»

Προσερχόμενοι στον εισαγγελέα χθες οι τρεις κατηγορούμενοι είπαν στους δημοσιογράφους ότι ήταν ατύχημα. 

Ο 32χρονος και ο 17χρονος ισχυρίστηκαν στον εισαγγελέα πως δεν πήγαν στο ψητοπωλείο για να σκοτώσουν το θύμα, αλλά για να του ζητήσουν τον λόγο για την «άδικη», κατά τους ίδιους απόλυση. Πρόσθεσαν πως δεν γνώριζαν ότι ο 20χρονος αδελφός τους είχε πάνω του σουγιά και όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί τρόμαξαν και γι’ αυτό το έβαλαν στα πόδια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top