Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα», λένε οι δράστες

Στον εισαγγελέα τα τρία αδέλφια που σκότωσαν τον εργοδότη του ενός

Με σκυμμένα τα κεφάλια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα τα τρία αδέλφια που μαζί με έναν ακόμα αδελφό τους είχαν μια λεκτική διαμάχη με τον πρώην εργοδότη του ενός, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και να πέσει νεκρός με τέσσερις μαχαιριές. 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί  τον σκότωσαν, ο ένας από αυτούς, ο 20χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι κι εκείνος που χτύπησε τον 45χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, είπε εκνευρισμένος ότι ήταν ατύχημα. 

Ο 20χρονος παραδέχτηκε ότι κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το θύμα ενώ ο 32χρονος ντελιβεράς είπε ότι εργαζόταν περίπου δύο μήνες στο συγκεκριμένο ψητοπωλείο, υποστηρίζοντας ότι ο εργοδότης του μιλούσε προσβλητικά. Τα αδέρφια είπαν, επίσης, ότι πριν το έγκλημα είχαν ανταλλάξει μηνύματα με το θύμα από τα οποία λένε ότι ξεκίνησαν οι διαφορές τους.

Η εισσαγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον τέταρτο εμπλεκόμενο αδελφό που διαφεύγει.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε και σκότωσε το αφεντικό του

Πληροφορίες που δεν έχουν  ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο 32χρονος, μαζί με τα τρία του αδέλφια πήγε στο κατάστημα, όπου εργαζόταν για να ζητήσει τον λόγο από το πρώην αφεντικό του γιατί τον απέλυσε. 

Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Υπήρχε κάποια διαφωνία, μη τήρηση συμφωνιών»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, φέρεται να απέλυσε τηλεφωνικά τον 32χρονο, όταν εκείνος δεν προσήλθε για να εργαστεί την Τσικνοπέμπτη, όπως είχε συμφωνήσει. 

Το Σάββατο λοιπόν, ο νεαρός άνδρας μαζί με τα αδέλφια φέρεται να πήγαν στο κατάστημα για να ζητήσουν τον λόγο από τον 45χρονο για την απόλυση. Μάλιστα τα αδέλφια του 32χρονου φέρεται να είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. 

Τα αίματα άναψαν γρήγορα, το θύμα βγήκε από το κατάστημα και ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός με τους δράστες. Τότε ο ένας από αυτούς, πιθανόν ο 20χρονος, τον μαχαίρωσε με αιχμηρό αντικείμενο τέσσερις φορές στην κοιλιά και στην καρδιά. Το τραύμα μάλιστα στην καρδιά ήταν μοιραίο για τον άνδρα. 

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον δράστη στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top