Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Υπήρχε κάποια διαφωνία, μη τήρηση συμφωνιών»

Πατέρας δύο παιδιών ο ιδιοκτήτης που δολοφονήθηκε

Τραγικό τέλος είχε ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου και πατέρας δύο παιδιών μέσα στο μαγαζί του όταν ένας πρώην υπάλληλος μαζί με τρεις συνεργούς του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο τα αίτια της επίθεσης να ήταν επαγγελματικές διαφορές, αφού ο δράστης είχε απολυθεί πρόσφατα από την επιχείρηση.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε και σκότωσε το αφεντικό του

«Ξαφνικά είδα και εγώ φασαρία κόσμος να φωνάζει να ουρλιάζουν και έμαθα εκ των υστέρων ότι έγινε αυτό το τραγικό περιστατικό» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Οι τέσσερις νεαροί μπήκαν στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. 

Πήγαν κατευθείαν στον ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο πρώην ντελιβερά στο ψητοπωλείο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά στο στήθος και την κοιλιά τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 45χρονο, πατέρα δύο μικρών παιδιών. Μια από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά.

«Υπήρχε κάποια διαφωνία, μη τήρηση συμφωνιών αλλά όπως και να είναι μου φαίνεται ένα τέτοιο περιστατικό μου φαίνεται πολύ ακραίο» είπε ένας από τους παρευρισκομένους.

Οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου δυστυχώς κατέληξε.

«Σαν επιχειρηματίας ήταν πολύ σωστός το μαγαζί πολλή δουλειά προσέφερε εργασία σε πάρα πολύ κόσμο, ένας άνθρωπος όπως όλοι…πέφτω από τα σύννεφα» είπε φίλος του θύματος.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε ο δράστης και αναζητείται όπως και οι τρεις συνεργοί του. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος απολύθηκε από το ψητοπωλείο πριν από δυο εβδομάδες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο σαββατοκύριακου του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top