Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του

Συνελήφθησαν άλλα δύο αδέλφια του, ο ένας ανήλικος

Στην αστυνομία παραδόθηκε ο ντελιβεράς, ο οποίος μαζί με τα τρία αδέλφια του δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρώην εργοδότη του  τo Σάββατο και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε και σκότωσε το αφεντικό του

Ο 32χρονος ντελιβεράς παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν άλλα δύο αδέλφια του. Το ένα μάλιστα από αυτά είναι ανήλικος, 17 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου και διαμένει μόνιμα. Αναζητείται ακόμα ένα άτομο. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, όπου βρίσκεται το ψητοπωλείο του θύματος. 

Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Υπήρχε κάποια διαφωνία, μη τήρηση συμφωνιών»

Ξαφνικά, γύρω στις 19:30 τέσσερις νεαροί εισέβαλαν στο κατάστημα, που ήταν γεμάτο κόσμο και άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπάνε τον ιδιοκτήτη. 

Ο 32χρόνος ντελιβεράς μάλιστα έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά με μανία στο στήθος και την κοιλιά, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Το χτύπημα μάλιστα στην καρδιά στάθηκε μοιραίο για τον άτυχο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, πατέρα δύο παιδιών. 

Οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου κατέληξε. 

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν αμέσως από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και τελικά τρεις από αυτούς συνελήφθησαν. 

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα και αναμένεται να φωτιστούν από την απολογία των δραστών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top