Θεσσαλονίκη: 13 μαχαιριές εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του 45χρονου

Έτοιμος να παραδοθεί ο τέταρτος από τα αδέλφια που του επιτέθηκαν

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, Φώτη Χατζηνικολάου, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, ο οποίος έπεσε νεκρός το περασμένο Σάββατο από μαχαιριές που δέχθηκε έξω από το κατάστημά του από πρώην υπάλληλό του και τα τρία του αδέλφια.

Σύμφωνα με αυτό, ένα τραύμα που προήλθε από μαχαιριά στο ύψος της καρδιάς ήταν εκείνο που έκοψε το νήμα της ζωής από τον πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Συγκεκριμένα, από την εξέταση προκύπτει ότι ο θάνατος προήλθε από τρώση του μυοκαρδίου με νήσον και τέμνον όργανο. 

Πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr αναφέρουν πως ο 45χρονος έφερε 13 επιφανειακές μαχαιριές σε όλο του το σώμα, οι οποίες έγιναν με βία. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα», λένε οι δράστες

Τα τρία από τα τέσσερα αδέλφια που πήραν μέρος στον μοιραίο καβγά συνελήφθησαν χθες και εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα, όπου ο 20χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε το θύμα ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα, ενώ οι άλλοι δύο υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν πως ο αδελφός του είχε πάνω του σουγιά. 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον πρώην εργοδότη του

Την ίδια ώρα αναζητείται ο τέταρτος αδελφός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να παραδοθεί και αυτός στις αρχές. 

Ο 37χρονος φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του, στον οποίο έχει μεταφέρει την πρόθεσή του να εμφανιστεί στις αρχές και να αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία μαζί με τα άλλα αδέλφια του. 

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε και σκότωσε το αφεντικό του

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει να ισχυριστεί κι εκείνος πως δεν γνώριζε πως ο ένας από τα αδέλφια του είχε μαζί του σουγιά και πως σκοπός τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον 45χρονο. 

Εις βάρος των κατηγορούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη. 

Κατόπιν, οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου απέλυσε τηλεφωνικά τον 32χρονο ντελιβερά, καθώς δεν εμφανίστηκε για να εργαστεί την Τσικνοπέμπτη, όπως είχε συμφωνήσει. 

Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Υπήρχε κάποια διαφωνία, μη τήρηση συμφωνιών»

Ο ντελιβεράς φέρεται να εκνευρίστηκε από την απόφαση αυτή και πήγε στο κατάστημα μαζί με τα τρία του αδέλφια, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο από το πρώην αφεντικό του. 

Τα  αίματα άναψαν γρήγορα με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν προσβολές και βρισιές, όταν ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια και ο 20χρονος έβγαλε τον σουγιά του και μαχαίρωσε τον 45χρονο. 

Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και τα τέσσερα αδέλφια τράπηκαν σε φυγή. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ξεψύχησε. 

«Ήταν ατύχημα»

Τα δύο από τα τέσσερα αδέλφια συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία, ενώ ο 32χρονος ντελιβεράς παραδόθηκε μόνος του στις αρχές. 
Προσερχόμενοι στον εισαγγελέα είπαν στους δημοσιογράφους ότι ήταν ατύχημα. 

Ο 32χρονος και ο 17χρονος ισχυρίστηκαν στον εισαγγελέα πως δεν πήγαν στο ψητοπωλείο για να σκοτώσουν το θύμα, αλλά για να του ζητήσουν τον λόγο για την «άδικη», κατά τους ίδιους απόλυση. Πρόσθεσαν πως δεν γνώριζαν ότι ο 20χρονος αδελφός τους είχε πάνω του σουγιά και όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί τρόμαξαν και γι’ αυτό το έβαλαν στα πόδια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top