Ο Ανδρέας παραδέχεται στο star.gr: «Δεν ήμουν τόσο καλός στον τελικό»

Όλα όσα δε ξέρουμε για το 20χρονο μοντέλο που βγήκε τρίτο στο GNTM 3

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήταν ο παίκτης που έμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος στο GNTM, χωρίς να αποχωρήσει, σε αντίθεση με τον Ηρακλή και την Παρασκευή, οι οποίοι ήταν οι λεγόμενες «επιστροφές».

H αυτοπεποίθησή του και η ισχυρή άποψη που είχε μέσα στον διαγωνισμό τον έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα! Πίστευε ότι θα ήταν ο νικητής, ενώ αρκετές φορές είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία!

Ανδρέας GNTM

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Εν τέλει βγήκε τρίτος αφού στις δοκιμασίες του τελικού δεν τα πήγε και τόσο καλά, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στο star.gr:

«Βγήκα τρίτος και έχω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και για την αγάπη που μου έδειξε! Δε σταματάμε εδώ όμως… όλα καλά! Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, του εύχομαι ό. τι καλύτερο και μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Όσο για μένα, έχω να πω ότι το προσπάθησα πολύ στον διαγωνισμό. Δεν ήμουν τόσο καλός στον τελικό, στις δοκιμασίας αλλά δεν πειράζει. Όμως έδειξα πόσο το θέλω και γενικά πιστεύω ότι αν κάτι το θέλεις πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει και θα στο δώσει. Προσπάθησα πάρα πολύ, έκανα υπερπροσπάθεια. Νομίζω ότι δεν είχα άλλη ενέργεια στο τέλος και γι’ αυτό δεν τα πήγα και τόσο καλά στις δοκιμασίες. Έδωσα ό, τι είχα και δεν είχα».

Ανδρέας GNTM

Οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ήταν η οικογένειά του. «Θα τρέξω σπίτι να τους πάρω μία αγκαλιά και να πάρω αυτή την αγάπη που θέλω». 

Ανδρέας γονείς

Με τους γονείς του

GNTM: Πώς ψήφισε το κοινό - Διαφώνησε με την επιτροπή για τον Ανδρέα

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αθανασόπουλος

Ο Ανδρέας είναι 20 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπούδασε στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει μία αδελφή και έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένειά του.

Ανδρέας GNTM με την αδελφή του

Ο Ανδρέας με την αδελφή του

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο.

Ο Ανδρέας ήταν το πρώτο αγόρι που είδαμε στις auditions του GNTM και πέρασε στα bootcamps, παίρνοντας τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή. 

Αθανασόπουλος GNTM


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top