Κουμπάρα στον γάμο παιδιού της «ΕΛΠΙΔΑΣ» η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Συγκίνηση και χαρά για τον Παναγιώτη και τη Μαντώ

Ο γάμος του Παναγιώτη Κόκκινου με την αγαπημένη του Μαντώ δεν ήταν απλά ένα μυστήριο. Ήταν η ελπίδα προσωποποιημένη, καθώς ο Παναγιώτης ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά που αγκάλιασε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και στέφθηκε νικητής της ζωής. 

Ο Παναγιώτης στις 28 Δεκεμβρίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαντώ και κουμπάρα στο μυστήριο ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία αγκάλιασε τον Παναγιώτη από τότε που ήταν μωρό και πάλευε με τον καρκίνο. 

«Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μία από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Από τότε είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντάς τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γέρος και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες μου έδωσε την χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ. Παναγιώτη, σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα, σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε και σας αξίζει. Για εμένα, και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας», έγραψε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμόσχευσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Από τότε είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γέρος και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες μου έδωσε την χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ. Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβως επιθυμείτε και σας αξίζει. Για εμένα, και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας. - Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη @mariannavardinoyannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELPIDA (@elpida_association) στις

 

Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του, ο Παναγιώτης είχε συμμετάσχει στο αφιέρωμα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα 30 χρόνια του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και με καμάρι και ένα τεράστιο χαμόγελο μίλησε για το έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. 

Την ημέρα του γάμου του, στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας, ο Παναγιώτης έλαμπε από χαρά. Για εκείνον μετά τις δύο επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις είναι η τρίτη φορά που ξεκινά τη ζωή του από την αρχή. Αυτή τη φορά στο πλευρό του είναι ο φύλακας άγγελός του, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που, όπως είπε και ο ίδιος, για εκείνον είναι η δεύτερη μητέρα του.  

Ο Παναγιώτης νόσησε από τον καρκίνο όταν ήταν 18 μηνών και η μεταμόσχευση έγινε με δότρια τη μεγαλύτερη αδελφή του, η οποία ήταν συμβατή 100%. Στα 19 του χρόνια ο οργανισμός του απέβαλε το μόσχευμα κι ο Παναγιώτης έζησε για δεύτερη φορά την ίδια περιπέτεια. Τα δύσκολα, όμως, πέρασαν. 

Η Μαντώ, απαστράπτουσα, στεκόταν ευτυχισμένη στο πλευρό του, τη μέρα του γάμου τους. Οι δυο τους γνωρίζονταν από το σχολείο και λίγα χρόνια μετά ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μαζί. Όταν μάλιστα ο Παναγιώτης νόσησε για δεύτερη φορά με τη Μαντώ ήταν μόλις έναν μήνα μαζί. 

Πλέον ατενίζουν τη νέα τους ζωή ο ένας δίπλα στον άλλον με ελπίδα, αισιοδοξία και ευτυχία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top