Κρήτη: Ο 54χρονος είχε βάλει κοριό στο αμάξι της συζύγου του

Αυτή ήταν η αιτία του καβγά τους πριν την πυροβολήσει και τη σκοτώσει

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος του Ηρακλείου Κρήτης, κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την αγαπούσε υπερβολικά  και θόλωσε, όπως λέει, όταν κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. 

Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του- Στο σπίτι ήταν και το παιδί τους!

Ανέκφραστος, χωρίς να πει κουβέντα, ο 54χρονος οδηγήθηκε βιαστικά στο γραφείο του εισαγγελέα, έχοντας στο κεφάλι την κουκούλα από το παλτό, για να κρύψει το πρόσωπό του. Μόνο όταν έκλεισε η πόρτα πίσω του, στο εισαγγελικό γραφείο, ο κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του, φέρεται να έσπασε τη σιωπή του. 

«Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα. Το έχω μετανιώσει πικρά,  αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ζητάω συγνώμη από τη σύζυγό μου, από το παιδί μας, από όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Συζυγοκτονία Κρήτη: O 54χρονος υποστηρίζει πως η γυναίκα του τον απατούσε

Έβαλε κοριό στο αυτοκίνητό της γιατί πίστευε ότι τον απατούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του τελευταίου όσο και μοιραίου καυγά στο σπίτι του ζευγαριού, ξημερώματα της Κυριακής, ήταν η κίνηση του 54χρονου να βάλει κρυφά κοριό στο αυτοκίνητο της 33χρονης, για να ακούει τα πάντα. 

Tι είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Όπως λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  αιτία του κακού ήταν η υποψία του γιου του, ότι η 33χρονη σύζυγός του έβλεπε κρυφά κάποιον άλλον. 

«Τον απατούσε, λέει. Αυτός δεν έχει σκοτώσει ούτε κοτόπουλο. Για όλο τον κόσμο ήταν καλό παιδί, γελαστό παιδί, χαρούμενο παιδί. Όχι δεν τον έχω δει ακόμα, είναι μέσα στη φυλακή είναι, δεν τον έχω δει. Θα πάω, πως δεν θα πάω, υποχρέωση μου είναι να πάω».

 Κάποιοι λένε ότι η ζωή της άτυχης γυναίκας δίπλα στον 54χρονο ήταν μια κόλαση

Στη γειτονιά της Νέας Αλικαρνασσού,  όπου ζούσε το μοιραίο ζευγάρι, το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία είναι μεγάλο. Κάποιοι λένε ότι η ζωή της άτυχης γυναίκας δίπλα στον 54χρονο, ήταν μια κόλαση. 

«Δεν ξέρω τι είχαν μέσα στο σπίτι αλλά έξω το χτυπούσε το κορίτσι το βλέπαμε» λέει κάτοικος της περιοχής.

Αυτό όμως που συγκλονίζει όλους,  είναι το τι θα απογίνει τώρα το 4χρονο αγγελούδι του μοιραίου ζευγαριού.  «Είναι αμαρτία, μένει μόνο του πολύ κρίμα…τι θα απογίνει.» 

Την ίδια απόγνωση, φέρεται να νιώθει τώρα και ο κατηγορούμενος, όπως τουλάχιστον είπε στη συνήγορο του.  «Είναι συγκλονισμένος, συντετριμμένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Τώρα που άρχισε να συνειδητοποιεί το τι έκανε, μετανιώνει πολύ».

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top