Συζυγοκτονία Κρήτη: O 54χρονος υποστηρίζει πως η γυναίκα του τον απατούσε

Η συνομιλία που είχε καταγράψει - Δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το έγκλημα που σόκαρε τη Νέα Αλικαρνασσό 

Ότι έφτασε στο αμήν υποστήριξε στους αστυνομικούς ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος της Νέας Αλικαρνασσού, διαψεύδοντας παράλληλα ότι είχαν συχνές διαμάχες και ότι την κακοποιούσε.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, απ΄όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο. Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Επιπλέον ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε δύο φορές εξ΄επαφής τη γυναίκα του την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το 4 ετών παιδί τους. Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς μετά από νυχτερινή τους έξοδο σε ταβέρνα της περιοχής.

Συζυγοκτονία Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 54χρονος - «Την έδερνε στον δρόμο»

Η 33χρονη και ο 54χρονος σύζυγός της

Δηλώνει μετανιωμένος – Υποστηρίζει πως τον απατούσε

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η συνήγορος υπεράσπισής του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο 54χρονος υδραυλικός «είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, όταν εκείνος διαπίστωσε την εξωσυζυγική δραστηριότητα της θανούσης».

«Έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και των συνθηκών, δεν μπόρεσε να σκεφτεί τίποτα και ενήργησε με αυτόν τον τρόπο, αφαιρώντας τη ζωή της» πρόσθεσε η δικηγόρος του.

Τόνισε μάλιστα πως όσο περνάνε οι ώρες και συνειδητοποιεί τι συνέβη, δηλώνει ότι μετανιώνει πολύ και ζητά συγγνώμη από την ίδια και από το παιδί τους, από τον κόσμο και την οικογένειά του. Θα ήθελε πάρα πολύ να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Ηράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του- Στο σπίτι ήταν και το παιδί τους!

Το σπίτι όπου σημειώθηκε το άγριο έγκλημα

Είχε «παγιδεύσει» το αυτοκίνητό της με μαγνητόφωνο;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέγραφε τη σύζυγό του, έχοντας «παγιδεύσει» το αυτοκίνητό της με ένα μαγνητόφωνο.

Η συνήγορος υπεράσπισής του, θέλοντας να αποφύγει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες της δικογραφίας, αρκέστηκε απλά στο να επιβεβαιώσει ότι ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος είχε καταγράψει μία συνομιλία της συζύγου του.

«Υπήρξε λόγος που εξέγειρε το θυμικό αυτού του ανθρώπου αυτού και ο λόγος είναι σοβαρός» τόνισε.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος

Πατέρας 54χρονου: «Λέει πως τον απατούσε»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο πατέρας του 54χρονου υδραυλικού είπε πως με τον γιο του δεν είχαν πολύ καλές σχέσεις.

«Είχα να πάω 1,5 με 2 χρόνια. Η σύζυγός μου έχει πεθάνει εδώ και 15 χρόνια. Έχω έναν γιο και τρεις κόρες, αλλά δεν ήθελα να έχω επαφές με κανέναν».

Ο γιος του σύμφωνα με τον ίδιο, υποστηρίζει πως η 33χρονη τον απατούσε, με τον πατέρα του κατηγορούμενου να τονίζει ότι «δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτή την πράξη».

Δείτε στο video τι δήλωσε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το χρονικό της συζυγοκτονίας στη Νέα Αλικαρνασσό 

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου, μετά από βραδινή έξοδο του ζευγαριού, κι ενώ στο σπίτι βρισκόταν το 4χρονο παιδί τους. 

Με το που επέστρεψαν, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ξεκίνησε ένας ομηρικός καυγάς, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη.  

Ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε με δύο σφαίρες τη σύζυγό του. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ξάδελφό του και του άφησε το παιδί του, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top