Λαμία: Η μητέρα του 14χρονου εφημέρευε στα Επείγοντα το μοιραίο βράδυ

Ο πατέρας του -επίσης γιατρός- έδωσε μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τα συγκινητικά λόγια της κολλητής του Μάριου

Τραγικό είναι το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 14χρονου ποδηλάτη που σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του και ενός 14χρονου φίλου τους, που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Η κηδεία του Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Τροχαίο Φθιώτιδα: Πέθανε μπροστά στον δίδυμο αδελφό του

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στα ποδήλατα που οδηγούσαν τα τρία παιδιά. Φωτογραφία: lamiareport.gr

Σοκαρισμένοι οι γιατροί γονείς του 

Σύμφωνα με το lamiareport, από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος είναι Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργός γιατρός.

Με το που κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης έδωσε ψύχραιμα εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα έφτανε στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον γιο του, έδωσε σκληρή μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον 14χρονο. Αμέσως μόλις μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Φωτογραφία: lamiareport.gr

Η μητέρα του εφημέρευε στα Επείγοντα

Τραγική ειρωνία; Το βράδυ του δυστυχήματος στο Νοσοκομείο Λαμίας εφημέρευε και η μητέρα του Μάριου, η οποία είναι επίσης γιατρός. Το lamiareport αναφέρει πως είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουν κουράγιο στους γονείς.

Eλεύθερος ο οδηγός - Αρνείται ότι ήταν μεθυσμένος

Ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος αφέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 14χρονο Μάριο στη Φθιώτιδα, μετά από απόφαση της αντιεισαγγελέα. Σύμφωνα με την δικηγόρο του που μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μιλώντας στους αστυνομικούς ο 44χρονος φέρεται να έλεγε συνεχώς:

Ήταν πολύ σκοτεινά, ήταν πολύ σκοτεινά. Δεν τα είδα τα παιδιά με τα ποδήλατα. Έκανα ελιγμό την τελευταία στιγμή. Απέφυγα τα δύο ποδήλατα και χτύπησα το ένα. 

Τα συλλυπητήρια του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος εκφράζει την οδύνη του για τον απροσδόκητο και αναίτιο χαμό του 14χρονου Μάριου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας χθες Πέμπτη 08-08-2019 τόσο πρόωρα βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά και όλους μας σε βαθύτατη θλίψη.

Το σύνολο του Ιατρικού κόσμου του Νομού μας αδυνατώντας ακόμα να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους. Στις δύσκολες αυτές στιγμές η σκέψη και οι προσευχές όλων μας θα είναι κοντά τους».

Φωτογραφία: lamiareport.gr

Δήλωση-συμπαράστασης από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

«Σεβόμενοι το πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας την αμέριστη συμπαράσταση μας στους Γονείς και Ιατρούς του Νοσοκομείου μας, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του τέκνου τους. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς. Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top