Τροχαίο Φθιώτιδα: Πέθανε μπροστά στον δίδυμο αδελφό του

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το δυστύχημα του 14χρονου

Άσχημο παιχνίδι παίζει πολλές φορές η μοίρα και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 14χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από ΙΧ την ώρα που έκανε ποδήλατο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. 

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στα παιδιά που έκαναν ποδήλατο. Φωτογραφία: LamiaReport

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγόρι είχε πάει για νυχτερινή βόλτα με το ποδήλατο μαζί με τρεις ακόμα φίλους του και τον δίδυμο αδελφό του. 

Λίγο μετά τις 22:00 κι ενώ βρίσκονταν εντός του χωριού, το αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός άρχισε να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει τα παιδιά. Ο αδελφός του 14χρονου γλίτωσε από καθαρή τύχη, δε συνέβη το ίδιο όμως με εκείνον, αφού το αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά. 

To ένα από τα τρία ποδήλατα. Φωτογραφία: LamiaReport

Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε το τραυματισμένο αγόρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου εκτυλίχθηκε ένα ακόμα κεφάλαιο της τραγωδίας, αφού διευθυντής στο τμήμα Επειγόντων ήταν ο πατέρας του παιδιού. 

Τα ποδήλατα σχεδόν διαλύθηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο. Φωτογραφία: LamiaReport

Τόσο εκείνος, όσο και οι συνάδελφοί του έκαναν τα πάντα για κρατήσουν τον 14χρονο στη ζωή, όμως λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. 

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και του πήραν αίμα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα όταν είδα μπροστά τα ποδήλατα να μην μπορεί να σταματήσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top