Ξυλοδαρμός Αντίπαρος: «Δε με έδειρε ο αστυνομικός, εγώ τον προκάλεσα»

Δεν επιθυμεί τη δίωξή του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού τουρίστα από αστυνομικό στην Αντίπαρο, καθώς ο νεαρός από την Καρδίτσα φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία πως εκείνος ήταν που προκάλεσε τον αστυνομικό. 

Αντίπαρος: Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε ξυλοδαρμό τουρίστα από αστυνομικό

Όπως μετέδωσε το Open TV, ο 22χρονος κατέθεσε πως το περιστατικό δεν έγινε όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral και προκάλεσε σάλο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ο αστυνομικός δεν τον έδειρε και πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξή του. 

O αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ. Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού, κατέθεσε ο τουρίστας.

Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε υποστηρίξει πως δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό, φοβήθηκε για τη ζωή του και αναγκάστηκε να τον ακινητοποιήσει. Το ίδιο υποστήριξε και ο γιος του Τομ Χανκς, ο οποίος ήταν εκείνος που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το περιστατικό. 

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του Αμερικανού ηθοποιού κατέθεσε επίσης πως πριν ξεκινήσει τη βιντεοσκόπηση, είχε ξεσπάσει ένας καβγάς μεταξύ δύο ομάδων για ένα γράφιτι που ήθελε να κάνει ο 22χρονο τουρίστας από την Καρδίτσα στο κάστρο. Ο αστυνομικός επενέβη για να τους ηρεμήσει και τελικά κατέληξε να κατηγορείται για ξυλοδαρμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top