Νεκρή στη θάλασσα βρέθηκε γυναίκα που είχε εξαφανιστεί

Η τελευταία ανάληψη και τα μηνύματα στο κινητό

η άτυχη γυναίκα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση νεαρής γυναίκας, η οποία είχε εξαφανιστεί, με την οικογένειά της να κάνει λόγο τώρα για στυγερή δολοφονία και την αστυνομία να προσπαθεί να διαλευκάνει τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 

Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αγριλιά του Δήμου Ερυμάνθου στις 13 Ιουνίου και δύο μέρες μετά από την εξαφάνισή της η σορός της βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα από έναν ψαρά, στην παραλία Κρυφή Κορίνθου.

Η αστυνομία αρχικά αντιμετώπισε την υπόθεση, ως μια κλασσική περίπτωση αυτοχειρίας, καθώς η σορός της βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή πολύ κοντά στον Ισθμό. 

Την Πέμπτη όμως, ο δικηγόρος της νεκρής γυναίκας επισκέφθηκε τις εισαγγελικές αρχές στην Πάτρα και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων, όπως και σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. 

Μιλώντας ο ίδιος στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η μήνυση έγινε για να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της νεκρής, ώστε να καταγραφούν τα ίχνη και οι κινήσεις της πριν από το θάνατό της. 

Όπως είπε, η νεαρή γυναίκα, μία μέρα μετά την εξαφάνισή της, φέρεται να έστειλε δύο sms στα παιδιά της και έκανε ανάληψη 500 ευρώ από ATM που βρίσκεται στην Οβρυά. Η οικογένειά της δεν μπορεί να πιστέψει ότι η άτυχη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, τονίζοντας ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της στη θάλασσα δεν υπάρχει κάποιο σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να πέσει. 

Οι κακώσεις που έφερε πάντως είναι συμβατές με πτώση από μεγάλο ύψος. Αν έπεσε όμως από τον Ισθμό, η πορεία της πτώσης από τη γέφυρα μέχρι το νερό δεν ανακόπτεται από κάποιον βράχο που να δικαιολογεί τις βαριές κακώσεις που είχε το άψυχο κορμί της. 

Επίσης ο θάνατός της δεν οφείλεται σε πνιγμό, αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δε βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της. Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ με την αστυνομία να καλείται να καταφέρει να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top