Εξαφάνιση βιολόγου στην Κρήτη: Σε φαράγγι επικεντρώνονται οι έρευνες

Ώρες αγωνίας για την τύχη της

Στο φαράγγι Αφράτα έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες από το μεσημέρι της Κυριακής για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά. 

Εξαφάνιση Eaton: 50.000 ευρώ δίνουν συνάδελφοι της βιολόγου για πληροφορίες

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μπήκε για πρώτη φορά στο φαράγγι, όπου ξεκίνησε εξονυχιστικές έρευνες, οι οποίες διήρκησαν σχεδόν τρεις ώρες. 

Η ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου έχει ερευνηθεί σχολαστικά, όμως οι διασώστες δεν έχουν βρει κανένα σημάδι της βιολόγου. 

Στις έρευνες συμμετέχουν βατραχάνθρωποι, μέλη της ΕΜΑΚ, drone και εκπαιδευμένος σκύλος, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, κλιμάκιο του Χαμόγελου του Παιδιού, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Χανίων και αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων. 

Για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας έχει εκδοθεί Silver Alert. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε βρέθηκαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα σε απόλυτη τάξη και το κινητό της τηλέφωνο. 

Οι συνάδελφοί της προσφέρουν 50.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης βιολόγου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top