Νύχτα τρόμου στη Βούλα: Ληστές «μπούκαραν» σε βίλα επιχειρηματία

Απείλησαν με όπλα την οικογένεια κι έφυγαν με χρήματα και χρυσαφικά

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η οικογένεια 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης, όταν ληστές διέρρηξαν τη βίλα του και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια και εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία τα ξημερώματα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας είπε πως οι ληστές αιφνιδίασαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, οι οποίοι βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους μαζί με μια οικογενειακή τους φίλη. 

Σύμφωνα με τον 46χρονο, οι δύο διαρρήκτες δε μιλούσαν πολύ και δεν ήταν ιδιαίτερα βίαιοι. Έμειναν στο σπίτι περίπου είκοσι λεπτά και έφυγαν με τα πόδια, παίρνοντας μαζί τους 12.000 ευρώ κι ένα χρυσό ρολόι. 

Η μονοκατοικία, όπου μένει ο επιχειρηματίας έχει εσωτερικά και εξωτερικά κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ληστών και το υλικό αυτό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλη συμμορίας που στοχοποιεί και «χτυπά» πολυτελείς κατοικίες στα Νότια Προάστια. Η αστυνομία μάλιστα εκτιμά πως οι διαρρήκτες ήταν αρκετά «διαβασμένοι», καθώς οι κινήσεις τους έδειξαν πως παρακολουθούσαν τη μονοκατοικία ή και τον ίδιο τον επιχειρηματία το τελευταίο διάστημα. 

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top