Δολοφονία 86χρονου Έλληνα στην Ίμβρο - Τι «όπλισε» τους δολοφόνους του;

Τον βρήκαν δεμένο χειροπόδαρα - Βασανίστηκε για να μαρτυρήσει

Ίμβρος

Πριν από δύο ημέρες 86χρονος Έλληνας, μόνιμος κάτοικος της Ίμβρου, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σοκάρωντας την τοπική κοινωνία στην περιοχή Ευλάμπιο.

Η φημολογία σύμφωνα με την οποία ο άτυχος ηλικιωμένος Ζαφείρης Πιγνιάρης είχε κρυμμένα στην αγροικία που ζούσε πολύτιμα αντικείμενα, λίρες και μετρητά γιατί δεν εμπιστευόταν τις τράπεζες, φαίνεται πως ήταν αυτή που τον έκανε στόχο των δολοφόνων του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων που βασάνισαν και σκότωσαν τον 86χρονο άντρα συνεχίζονται. 

Οι Αρχές τον ηλικιωμένο δεμένο χειροπόδαρα και ματωμένο, ενώ οι χώροι του σπιτιού ήταν ακατάστατοι. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την περίπτωση η οικογένεια του θύματος φέρεται να διαθέτει περιουσία, δεν είναι όμως σαφές αν το θύμα διατηρούσε στο σπίτι του μετρητά ή τιμαλφή.

Βασάνισαν και δολοφόνησαν Έλληνα στην Ίμβρο

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα και τα τοπικά τουρκικά ΜΜΕ, η στρατοχωροφυλακή συνέλαβε ένα άτομο και διερευνώνται τα στοιχεία για ενδεχόμενη εμπλοκή τριών ακόμη υπόπτων. Αυτό επιβεβαιώνει και η ομογενειακή εφημερίδα «Απογευματινή», συμπληρώνοντας πως αναζητούνται τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα.

Ο δήμαρχος Ίμβρου Ünal Çetin με συνεργάτες του, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλο, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν και πως δεν θα επιτραπεί αυτό το συμβάν να χαλάσει «την αρχή των Ιμβρίων για ειρηνική συμβίωση». 

Ο Μητροπολίτης Ίμβρου Κύριλλος πήγε στον χώρο της δολοφονίας όπου τέλεσε δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top