Μαϊμού «manager της showbiz» ωθούν καλλονές στην πορνεία

Τους τάζουν ντεφιλέ, ταξίδια και σημαντικές γνωριμίες

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για υποτιθέμενους καλλιτεχνικούς μάνατζερ οι οποίοι προφασιζόμενοι τις υποτιθέμενες γνωριμίες τους οδηγούν καλλίγραμμα κορίτσια στην πορνεία.

Η απάτη είναι καλοστημένη. Εκείνος εμφανίζεται ως πασίγνωστος μάνατζερ, ποζάρει με διάσημα πρόσωπα κι έχει φτιάξει μέχρι και  προφίλ με υποτιθέμενο διαγωνισμό μοντέλων.

Εκείνες ονειρεύονται ντεφιλέ και ταξίδια και δηλώνουν συμμετοχή. Το «ψάρεμα» ξεκινάει με πρώτο δέλεαρ τα…φλας!

Μόλις αντιληφθεί ότι το σχέδιο πάει κατά γράμμα και τα θύματα πέφτουν στη φάκα, βάζει μπρος την κομπίνα «οι κολλητοί μου από τη showbiz» τάζοντας σε καλλίγραμμα κορίτσια μια θέση δίπλα στους υποτιθέμενους κολλητούς του παρουσιαστές και επαφές με οίκους μόδας του εξωτερικού.

«Θέλω π.χ τηλεπερσόνες για μια νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και θέλω να στέλνω κοπέλες στον Λιάγκα και στις εκπομπές του» είναι ένα από τα μηνύματα που τους στέλνει. Σε άλλες περιπτώσεις μπαίνει αμέσως στο… «ψητό»:

«Επίσης το σημαντικότερο είναι ότι ψάχνω μια σέξι κοπέλα να την έχω μαζί μου, όπου πάω σε ταξίδια. Κυρίως Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Να πηγαίνουμε παρέα. Είτε ως κεντρικό μοντέλο είτε ως παρέα και να κάνουμε συναντήσεις με μεγάλους παραγωγούς και μάνατζερ απ 'ολο τον κόσμο. Για αυτό το κομμάτι θέλω κάτι πολύ ιδιαίτερο, θέλω πολύ άνετη κοπέλα».

Σκοπός του η …πολύ άνετη κοπέλα να καταλήξει στο κρεβάτι μαζί του ή δίπλα σε αρσενικά που πληρώνουν όσο-όσο για ένα βράδυ με μια εντυπωσιακή παρουσία.

Σε άλλη κοπέλα που έπεσε στα δίχτυα του το πάει ένα βήμα παραπέρα και της ζητά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή για να δοκιμάσει τις επιδόσεις της.

Της λέει χαρακτηριστικά:

«Σε ένα hotel έλα και γενικά να δούμε πελάτες και να τα πούμε. Να μου πεις τι μπορείς να κάνεις ερωτικά».

Η κοπέλα τελικά δεν ενέδωσε στις ορέξεις του κατά φαντασίαν καλλιτεχνικού manager.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 4 περιστατικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top