19χρονη παιδοκτόνος: "Βάλτε εμένα φυλακή, όχι τη μητέρα μου"

Παραμένει φρουρούμενη στο σπίτι της

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η μητέρα της 19χρονης που κατηγορείται πως βοήθησε την κόρη της να σκοτώσει το νεογέννητό της και να το πετάξει στον κάδο απορριμμάτων όπου βρέθηκε στην Πετρούπολη, ενώ η παιδοκτόνος παραμένει φρουρούμενη στο σπίτι της στην Πετρούπολη. 

«Η μητέρα της 19χρονης προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή και η 19χρονη τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς δε συμφώνησε εισαγγελέας και ανακριτής. Ο εισαγγελέας ήθελε να προφυλακιστεί η 19χρονη, ενώ ο ανακριτής ήθελε να την αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Το βράδυ της Πέμπτης η 19χρονη επέστρεψε στο σπίτι της με τη συνοδεία αστυνομικών και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη. Τότε θα έχουμε και το βούλευμα για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της κοπέλας» επισήμανε η δημοσιογράφος του Star, Βελίκα Καραβάλτσιου. 

Ο αδερφός της 19χρονης της αποκάλυψε πως το νεαρό κορίτσι είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δυνατή και πως θα τα καταφέρει με τη στήριξή του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρος της, η παιδοκτόνος ζητάει να πάρει τη θέση της μητέρας της και να πάει η ίδια στη φυλακή, καθώς η υγεία της 54χρονης είναι επιβαρυμένη. 

Το Συμβούλιο των δικαστών θα αποφασίσει για το μέλλον της την Τετάρτη. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top