Στα δικαστήρια σήμερα ο Κ. Φρουζής και η πρώην γραμματέας του – Αντιμέτωπος με το βαθύ λαρύγγι του σκανδάλου Novartis

Έχουν κάνει ο ένας μήνυση στον άλλο

Στα δικαστήρια σήμερα ο Κ. Φρουζής και η πρώην γραμματέας

Στα δικαστήρια θα βρεθούν μετά από καιρό σήμερα ο πρώην διευθύνοντας σύμβουλος της Novartis, Κ. Φρουζής και η άλλοτε γραμματέας του Μ.Μ μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρώτος για κατακράτηση των ηλεκτρονικών του αρχείων, αλλά και για υπεξαίρεση χρημάτων.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο «Novartis»: Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων μετά τις αποκαλύψεις

Αποκάλυψη STAR: Αυτοί είναι οι τρεις μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία στην Ελλάδα για το σκάνδαλο Novartis

Φρουζής (πρώην αντιπρόεδρος Novartis): Δεν με έχει καλέσει κανείς να καταθέσω!

Novartis: To star στη γειτονιά της γυναίκας - μάρτυρα!

Η Μ. Μ. ήταν γραμματέας του Κ. Φρουζή από την εποχή που εκείνος εργαζόταν στον ΟΤΕ και φέρεται να είναι η μία από τους προστατευόμενους μάρτυρες που αποκάλυψε τα στοιχεία για τον χρηματισμό και τις πρακτικές της Novartis, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έστελνε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα του τότε ισχυρού άντρα της πολυεθνικής και κρατούσε όλες τις σημειώσεις του.

Μάλιστα φέρεται κάποια στιγμή να συγκέντρωσε όλο το αρχείο του προϊσταμένου της στην εταιρεία οι σχέσεις με τον οποίον κλονίστηκαν, όταν εκείνος παραιτήθηκε για λόγους υγείας από τη Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Φρουζής διατήρησε άριστες σχέσεις με τα στελέχη της εταιρείας και μάλιστα του επετράπη να χρησιμοποιεί το εταιρικό αυτοκίνητο για αρκετούς μήνες.

Όταν επέστρεψε στο γραφείο του διαπίστωσε ότι τα προσωπικά του αντικείμενα έχουν εξαφανιστεί. Τότε ήταν που υπέβαλε μήνυση εναντίον της γραμματέως του, η οποία επίσης υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση.

Η εκδίκαση της υπόθεσής τους αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top