Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Β΄ Νεκροταφείο! Έθαψαν τη Δώρα εκεί που δολοφονήθηκε-"Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια" σπάραξε η αδελφή

Στα πρόσωπα όλων ήταν σχηματισμένο ένα τεράστιο "γιατί" - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:33

To κλίμα στο Β΄ Νεκροταφείο του Δήμου Αθηναίων ήταν βαρύ…Πως να μην είναι άλλωστε! Η στυγερή δολοφονία με 14 μαχαιριές της Δώρας μέσα στο κοιμητήριο θα μπορούσε να ειναι σενάριο ταινίας τρόμου. Δυστυχώς η ζωή γράφει πάντα σενάρια που ξεπερνούν κάθε φαντασία. 

Άλλοι με βουβό πόνο, άλλοι με δάκρυα στα μάτια και με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, άλλοι αγκαλιασμένοι,  πηγαν να πουν το στερνό αντίο στην αδικοχαμένη Δώρα. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κορίτσι.

Τραγική ειρωνεία. Η ταφή της 32χρονης έγινε λίγα μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκε. Λίγα μέτρα από τον τάφο του αγαπημένου της φίλου Γιάννη. 

Όσοι βρέθηκαν στην κηδεία της Δώρας για το στερνό αντίο, είχαν σχηματισμένο στο πρόσωπό τους ένα «γιατί». Γιατί έφυγε τόσο νωρίς και γιατί με τόσο βάναυσο τρόπο.

Η αδερφή της Δώρας ήταν ράκος,  φώναζε, αναφερόμενη στον δράστη: «Να τον βρείτε, να τον βρείτε! Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Η τραγική μάνα ήταν ράκος, υποβασταζόμενη έσερνε τα βήματά της. 

Ο πατέρας της εφοριακού, μη μπορώντας να αποδεχθεί το χαμό της κόρης του εξαπέλυε κατηγορίες στη μητέρα της. Εκείνος δεν θα την άφηνε, λέει, να πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του φίλου της και η κατάσταση δεν θα είχε εξελιχθεί έτσι. «Θα σηκώσω όποια πέτρα υπάρχει για να βρεθεί ο δολοφόνος» έλεγε και ξανάλεγε. 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

Σε λευκό φέρετρο η Δώρα

Η 32χρονη Δώρα πήγε στην τελευταία της κατοικία μέσα σε λευκό φέρετρο. Δεν πρόλαβε να ντυθεί νύφη στη ζωή...

Την ώρα που η νεκρική πομπή βγήκε από την εκκλησία, ο πατέρας της Δώρας, δεν άντεξε. Σαν χείμαρρος η κραυγή που έβγαλε από τα σωθικά του, ποταμός συναισθημάτων και υπόσχεση μαζί:  «Δώρα, θα τον σκοτώσω».

Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στις 19:55.

Το δελτίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες ή στην κεντρική σελίδα του star.gr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top