Συμβασιούχος εισέβαλε στα λημέρια του Ψινάκη - Πήγε στον Δήμο Μαραθώνα και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Μια μέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς

 Συμβασιούχος εισέβαλε στα λημέρια του Ψινάκη - Πήγε στον Δήμο Μαραθώνα και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, νέο χτύπημα συμβασιούχο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Δήμο Μαραθώνα. 

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το νοσοκομείο: Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό μου

Δείτε επίσης:Τι είπε ο δήμαρχος Ελευσίνας μετά το μαχαίρωμα στο star.gr

Πιο συγκεκριμένα, ενας συμβασιούχος επιτέθηκε κατά υπηρεσιακών στελεχών του δήμου και διέλυσε ό,τι βρήκε στο πέρασμά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο συμβασιούχος που είχε προσληφθεί με Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ εισέβαλε στις 9 το πρωί της Τρίτης στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσωπικού σε έξαλλη κατάσταση και κατέστρεψε γραφεία, υπολογιστές, καρέκλες, βιβλιοθήκες και έγγραφα.

Στόχος του συμβασιούχου ήταν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού, ο οποίος χθες Δευτέρα τον είχε καλέσει, ζητώντας του να παραιτηθεί, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς δυσλειτουργίες στην εργασία του.

Δείτε επίσης: Άνδρας μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Δημαρχείο - Τι λένε συνεργάτες του στο star.gr

Ο συμβασιούχος, ο οποίος προηγουμένως είχε μετακινηθεί σε πολλές θέσεις μέσα στον δήμο, αλλά συνέχιζε να ταλαιπωρεί την υπηρεσία του, παραιτήθηκε τελικά από τη θέση του, και μια μέρα μετά, επέστρεψε και αφού διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του, διέφυγε με ποδήλατο. Πλέον, αναζητείται από την Αστυνομία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top