ΣΟΚ στο Βόλο! Πήγε στη Γερμανία για να βρει δουλειά και άφησε ορφανά τα τέσσερα παιδιά του

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι, όπου φιλοξενούνταν

Πήγε στη Γερμανία για να βρει δουλειά και άφησε 4 ορφανά

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως μετά από το θάνατο ενός άνεργου οικοδόμου από το Βόλο, ο οποίος πήγε στη Γερμανία για να βρει δουλειά και να μπορέσει να ζήσει τα τέσσερα παιδιά του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο 46χρονος άνδρας την προηγούμενη Δευτέρα έφυγε για το Βερολίνο, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να βρει δουλειά και αργότερα θα φέρει κοντά του και την οικογένειά του.

Ο ίδιος, οικοδόμος στο επάγγελμα δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά στο Βόλο και αντιμετώπιζε πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Φίλοι τον ενημέρωσαν ότι υπήρχαν προοπτικές στο Βερολίνο, όμως την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν, καθώς οι φίλοι του βρίσκονταν στη δουλειά τους.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν σωριασμένο στο πάτωμα, ενώ σύμφωνα με την κόρη του, ο άτυχος άνδρας υπέφερε από έλκος στομάχου και εκτιμάται ότι έπαθε γαστρορραγία. Ωστόσο, ακόμα τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά και η οικογένειά του αναμένει την έκθεση του ιατροδικαστή.

Το δράμα όμως της οικογένειας δεν έχει τέλος, αφού  η σύζυγός του και τα τέσσερα παιδιά του δεν έχουν τα 4.500 ευρώ που χρειάζονται για να μεταφερθεί η σορός από το Βερολίνο στη Θεσσαλονίκη.

Σε επικοινωνία που είχε η οικογένεια με γραφείο τελετών στο Βερολίνο, δόθηκαν δύο λύσεις: είτε θα μεταβούν στη Γερμανία και η κηδεία θα γίνει εκεί, με το γραφείο τελετών να αναλαμβάνει δωρεάν τα έξοδα της κηδείας, είτε η σορός θα μεταφερθεί στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροσκάφος που θα πετάξει από το Βερολίνο στη Θεσσαλονίκη και το κόστος να αγγίζει τα 4.500 ευρώ.

Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ούτε η μητέρα, αλλά ούτε και η μεγάλη κόρη εργάζονται, ενώ δεν υπάρχουν άλλοι οικονομικοί πόροι για να μπορέσουν να κηδέψουν τον άνθρωπό τους στον τόπο του. Έχουν ήδη απευθυνθεί σε συγγενείς και φίλους, όμως δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να καλύψουν το ποσό που απαιτείται.

Η οικογένεια απευθύνθηκε και στην Πρόνοια του Δήμου Βόλου, χωρίς δυστυχώς να βρεθεί λύση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top