Συναγερμός σε Ελλάδα και Ιταλία - Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Οι Ιταλοί τρέμουν μήπως αντί για ντοματοχυμός χυθεί τελικά... αίμα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι χώρες της Νότιας Ευρώπης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, καθώς είναι πολλά τα σενάρια για τον επόμενο στόχο των τζιχαντιστών.Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ακόμα και στη χώρα μας κυρίως στα σημεία, όπου υπάρχει αυξημένη προσέλευση τουριστών.

Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου υπάρχουν δυο οχήματα της ομάδας ΟΠΚΕ για λόγους ασφαλείας. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους στους περαστικούς, ενώ παράλληλα γίνονται και περιπολίες στον λόφο του Φιλοπάππου.

ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟΥ

Αστυνομικοί κάνουν περιπολίες με δίκυκλα στη Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης. Οι μνήμες είναι νωπές και η επαγρύπνηση είναι στο κόκκινο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους.

Δείτε επίσης:Κρατούμενοι λίντσαραν έναν από τους τρομοκράτες της Βαρκελώνης

Δείτε επίσης: 10χρονος τρομοκράτης απειλεί τον Τραμπ – Χτυπήματα στη Ρώμη σχεδιάζει ο ISIS

Δείτε επίσης:Διασωληνωμένη η Ελληνίδα τραυματίας στη Βαρκελώνη - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Δείτε επίσης:Ένας 22χρονος ήθελε να γεμίσει με πτώματα την Ολλανδία – Σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στο Ρότερνταμ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ιταλικών αρχών είναι ο γνωστός ντοματοπόλεμος που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουνόλ, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.Οι αρχές φοβούνται ότι το ανεξέλεγκτο πλήθος είναι εύκολος στόχος των τρομοκρατών.

Με το δάκτυλο κυριολεκτικά  στη σκανδάλη, φαίνεται πως είναι και οι ιταλικές αρχές μετά τις απειλές των τζιχαντιστων προς το Βατικανό. Αυτό μαρτυρά και η δήλωση που έκανε την Πέμπτη, ο Δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουνιάρο, ο οποίος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να χτυπούν όποιον φωνάζει Αλλάχ Ακμπάρ.

Δείτε επίσης: Δήμαρχος Βενετίας: Θα πυροβολούμε στο ψαχνό όποιον φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top