Κρατούμενοι λίντσαραν έναν από τους τρομοκράτες της Βαρκελώνης

Στην Ινδονησία τζιχαντιστές ετοίμαζαν ραδιενεργή βόμβα για μεγάλο χτύπημα

Στη Βαρκελώνη, ο ένας από τους δύο τρομοκράτες που βρίσκεται στη φυλακή παραλίγο να λυντσαριστεί από άλλους κρατούμενους. 

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλαβιανός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «στις φυλακές της Μαδρίτης κρατούμενοι απείλησαν τον Ντρις Ουκαμπίρ, ο οποίος είναι ένας από τους δύο τρομοκράτες που προφυλακίστηκαν. Οι κρατούμενοι τον υποδέχτηκαν ουρλιάζοντας και τον προειδοποίησαν πως θα του κόψουν τον λαιμό αν βγει στο προαύλιο».

Αρχικά για το χτύπημα στη Βαρκελώνη, όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους είχαν συλληφθεί τέσσερις ύποπτοι, οι δύο από τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.Ο Ντρις Ουκαμπίρ, είναι αυτός στο όνομα του οποίου νοικιάστηκε το φορτηγάκι που σκόρπισε τον θάνατο στην Βαρκελώνη.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο- Ατάραχοι οι μακελάρηδες ψωνίζουν σε μίνι μάρκετ μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη!

Δείτε επίσης: Με νέα χτυπήματα απειλούν οι τζιχαντιστές- Ανατριχιαστικό βίντεο του ISIS!

Δείτε επίσης: Δήμαρχος Βενετίας: Θα πυροβολούμε στο ψαχνό όποιον φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ»

Δείτε επίσης:Διασωληνωμένη η Ελληνίδα τραυματίας στη Βαρκελώνη - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Τζιχαντιστές ετοίμαζαν ραδιενεργή βόμβα στην Ινδονησία

Ινδονήσιοι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να πυροδοτήσουν μια ραδιενεργή βόμβα με σκοπό να πετύχουν ένα ιδιαιτέρως καταστροφικό χτύπημα. Συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι μετά από επιδρομή της αστυνομίας στην πόλη Μπαντούγκ.

Όπως αναφέρει το Reuters, ειδικοί αμφισβητούν την ικανότητα των τζιχαντιστών να πυροδοτήσουν με επιτυχία μια τόσο καταστροφική βόμβα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top