10χρονος τρομοκράτης απειλεί τον Τραμπ

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών και ο Πάπας Φραγκίσκος

Μετά την Ισπανία, οι τζιχαντιστές απειλούν να αιματοκυλήσουν και την Ιταλία. Εκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο στο στόχαστρό τους είναι και ο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο προειδοποιούν, χρησιμοποιώντας -όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ- ένα 10χρονο παιδί!

Ο μικρός Γιουσούφ ανήκει στην νέα γενιά τρομοκρατίας του Ισλαμικού Κράτους, έχει ποτιστεί με μίσος για τους Αμερικανούς, ενώ απειλεί πως  θα βουτήξει στο αίμα τις ΗΠΑ.

Ο 10χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος μιλά άπταιστα αγγλικά, ισχυρίζεται πώς είναι γιος Αμερικανού στρατιωτικού, βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ και μετανάστευσε από τις ΗΠΑ  με τη μητέρα του στα εδάφη, όπου κυριαρχεί το Ισλαμικό Κράτος.

Μέχρι τότε δεν ήξερε τίποτα για το Ισλάμ. Σήμερα, περπατά στους δρόμους της ισοπεδωμένης Ράκκα και εκπαιδεύεται να πυροβολεί.

Ο ISIS σχεδιάζει χτυπήματα και στη Ρώμη …

Στο νέο προπαγανδιστικό βίντεο που γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, όπως γράφει η La Stampa, ένας μαχητής του ισλαμικού κράτους δείχνει την φωτογραφία του πάπα Φραγκίσκου και τη σκίζει. Νωρίτερα, διακρίνονται τζιχαντιστές να βεβηλώνουν έναν χριστιανικό ναό. Αφού καταστρέφουν με μένος τα αγάλματα του Χριστού που βρίσκονται μέσα, ύστερα το πυρπολούν.

Την ίδια ώρα μέσω του Telegram, το Ισλαμικό κράτος καλεί τους υποστηρικτές του, τους μοναχικούς λύκους να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο και την Δανία.  Να επιτεθούν σε στόχους με τη γνωστή μέθοδο, κάνοντας χρήση αυτοκινήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top