ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ: Τέσσερα λευκά φέρετρα και ένα παλικάρι που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Δάκρυα, θλίψη και πολλά "γιατί" στις κηδείες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους

Το τελευταίο αντίο είπαν την Τετάρτη συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στα δυο από τα τέσσερα παλικάρια που άφησαν τα ξημερώματα της Τρίτης την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. 

Οι γονείς, και τα αδέρφια τους δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό τους. Οι συμμαθητές τους με το βλέμμα στο κενό, κάθονταν αγκαλιά στα σκαλοπάτια, έξω από τα σπίτια των αδικοχαμένων φίλων τους. Παρηγορούσαν ο ένας τον άλλο…

Το μεσημέρι χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν τους ναούς του Ευόσμου, όπου κηδεύτηκαν τα άτυχα παιδιά.Οι φίλοι τους πήγαν ξανά στον τόπο της τραγωδίας. Άφησαν λουλούδια. Καρφίτσωσαν σημειώματα στα κάγκελα του γηπέδου για τον Γιώργο, τον Μάκη, τον Θοδωρή και τον Παύλο.

Οι κάτοικοι του Ευόσμου είναι συγκλονισμένοι. «Δεν πήγα στη δουλειά, ήρθα στο σημείο της τραγωδίας και μου κόπηκαν τα πόδια», είπε ένας γονιός της περιοχής στο Star .

Ο 5ος νέος της παρέας, ο 17χρονος Δημήτρης παλεύει για τη ζωή του στο ΑΧΕΠΑ. Είναι ο μόνος που κατόρθωσε να βγει ζωντανός. Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας «ο 17χρονος έχει υποστεί αιματώματα και τραύματα στο κεφάλι, έχει σπάσει τα πλευρά του και ελπίζουμε να αναρρώσει και να βγει από αυτή την κατάσταση».

Πραγματογνώμονες μελετούν το μοιραίο αυτοκίνητο. Η πλευρά του οδηγού έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star. Ενώ και οι αρχές δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ερευνούν το γιατί σκοτώθηκαν 4 νέα παιδιά.

Οι εκδοχές που εξετάζονται είναι ο ανήλικος και άπειρος οδηγός να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα,να είχε καταναλώσει αλκοόλ, να μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο, να συζητούσε με τους φίλους του ή να προσπάθησε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο ενδεχομένως ένα αδέσποτο που πετάχτηκε μπροστά του.

Αύριο Πέμπτη θα τελεστούν οι κηδείες του Μάκη, του 17χρονου οδηγού και του 19χρονου φίλου του Παύλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top