Σπαραγμός στις κηδείες των δύο 17χρονων που πέθαναν στο τροχαίο του Ευόσμου - ΦΩΤΟ

Είχαν πάρει το αυτοκίνητο κρυφά- Πρώτη Ανάρτηση 29-03-2017 13:40

ΘΡΗΝΟΣ στον Εύοσμο για τα τέσσερα αγόρια

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και καθηγητές σε δύο από τα τέσσερα παιδιά που χάθηκαν άδικα και ξαφνικά στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το voria.gr πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στους δύο ναούς της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου τελέστηκαν οι κηδείες των δύο από τους τέσσερις νεαρούς που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, ενώ την ίδια στιγμή μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος συνοδηγός που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε, για τον 17χρονο, Γιώργο Μ. στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Κοιμητήρια Ευόσμου, ενώ μισή ώρα αργότερα έγινε η κηδεία του παιδικού του φίλου, του Θοδωρή Μ. στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Βαρύ είναι επίσης το κλίμα που επικρατεί στις γειτονιές των παιδιών. Όπως αναφέρει το seleo έξω από τα σπίτια τους από νωρίς φίλοι και συγγενείς είχαν αφήσει δεκάδες στεφάνια, ενώ γείτονες, συμμαθητές περνούσαν από εκεί άφηναν ένα λουλούδι και προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους γονείς των παιδιών.

Αύριο, Πέμπτη, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς ο 17χρονος οδηγός Μάκης Μ., ενώ ο 19χρονος Παύλος Λ. θα κηδευτεί επίσης αύριο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Σύμφωνα τέλος με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν πως τα παιδιά είχαν πάρει το αυτοκίνητο κρυφά από τους γονείς του 17χρονου οδηγού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση βρήκαν έναν τηλεφωνικό αριθμό και μια διεύθυνση κατοικίας από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ΙΧ που υπήρχε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Κάλεσαν τον αριθμό που φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου, όμως δεν απάντησε κανείς. Έτσι πήγαν στη διεύθυνση κατοικίας που αναγραφόταν στο συμβόλαιο κι εκεί αντίκρισαν έναν κύριο με τα ρούχα της δουλειάς του, ο οποίος τους είπε ότι έλειπε το αυτοκίνητό του και ο γιος του δεν είχε γυρίσει μέχρι εκείνη την ώρα στο σπίτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top