Αν θέλεις να φτιάξεις ένα γλυκό χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο και χρήμα; Δοκίμασε τη συνταγή που έδωσε παλιά ο Σταύρος Βαρθαλίτης στους τηλεθεατές του breakfast@star.
Προφιτερόλ με κρουασάν βανίλιας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Ο σεφ έφτιαξε σοκολατένιο γλυκό ψυγείου και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
1 λίτρο γάλα 3, 5 λιπαρά φρέσκο
5 κ. σ κορν φλάουρ
2 κ. σ αλεύρι
5 κ. σ ζάχαρη
50 γρ. κουβερτούρα 54% κακάο
50 γρ. βούτυρο
4 κ σ κακάο
1 πακέτο φρυγανιές
Για το σιρόπι
240γρ. νερό
240γρ ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κρύα