Κεφτέδες σε σουβλάκι από την Εύα Παρακεντάκη

Είναι μία συνταγή που σίγουρα θα αρέσει σε όλους

Επειδή σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες η σεφ Εύα Παρακεντάκη σκέφτηκε μία νόστιμη αλλά και πρωτότυπη συνταγή.

Τραγανή τάρτα με τυρί κρέμα και ντομάτες!

Έφτιαξε λοιπόν κεφτέδες σε σουβλάκι και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Xοιρινό με λαχανικά και κίτρινο ρύζι

Υλικά

250γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 250γρ. χοιρινός κιμάς, 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο, 2 φέτες μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί, 2 σφηνάκια ξύδι, 1κ.σ. ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, 5κ.σ. ελαιόλαδο. Για το σουβλάκι: πίτες, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό, φέτα ρίγανη, ξύδι, ελαιόλαδο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top