Κανένας ποτέ δε λέει όχι σε ένα γλυκο, γι' αυτό ο Λάμπρος Βακιάρος ετοίμασε για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» την πιο υπέροχη τάρτα.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε light τάρτα με φράουλες και κρέμα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για τη βάση
• 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή ΓΟΧ
• 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό (κρύο)
• 100 γρ. ζάχαρη άχνη
• 2 μέτρια αυγά
Για την κρέμα πατισερί
• 500 γρ. γάλα
• 120 γρ. ζάχαρη
• 40 γρ. κορν φλάουρ
• 2 αυγά
• 2 φύλλα ζελατίνης προεραιτικά (μουλιασμένες)
• 30 γρ. βούτυρο
Για το τζελ φράουλας
• 500 γρ. νερό
• 200 γρ. ζάχαρη
• 4 – 5 κλωναράκια δυόσμο
• 6 – 7 φύλλα ζελατίνης (μουλιασμένες)
• 600 γρ. φράουλες (χοντροκομμένες)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.